Haberler

İso'dan Kobi'ler İçin "Yeni İş Geliştirme Eğitim Programı"

İstanbul Sanayi Odası'nın (İso) 5-8 Aralık Tarihleri Arasında Kobi'ler İçin "Yeni İş Geliştirme Eğitim Programı" Gerçekleştireceği Bildirildi.

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) 5-8 Aralık tarihleri arasında KOBİ'ler için "Yeni İş Geliştirme Eğitim Programı" gerçekleştireceği bildirildi.

İSO'dan yapılan açıklamaya göre, küresel pazar koşullarında yeni iş geliştirerek rekabetçi ve sürdürülebilir olmak isteyen girişimcilere ve firmalara uygulamalı olarak yol göstermeyi amaçlayan eğitim programı, yeni iş geliştirmek ya da yeni sektörlere girmek isteyen girişimci sanayiciler, firma sahipleri, üst düzey yöneticiler, profesyoneller, iş geliştirme sorumluları, stratejik planlama sorumluları ve çalışanlarının katılımını bekliyor.

5-8 Aralık 2007 tarihleri arasında TÜSSİDE Gebze Eğitim Tesisleri'nde düzenlenecek programa katılmak isteyenlerin www.iso.org.tr/egitim/yig adresine başvurabileceği belirtildi.

(SŞ-ÖZ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title