Haberler

Işıl Alben'den TBF'ye Gönderme: Kazandık ama İnşallah Kazanmışızdır

Güncelleme:

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Işıl Alben, Perfumerias Avenida maçı sonrasında "Bugün kazandık ama inşallah kazanmışızdır." sözleriyle TBF'ye gönderme yaptı.

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu 6. maçında Galatasaray, İspanya'nın Perfumerias Avenida takımını 61-59 yendi. Maç sonu Işıl Alben'in açıklamaları kritik mücadelenin önüne geçti.

Işıl Alben, maç sonunda 'Kazandık bugün ama inşallah kazanmışızdır' diyerek kulübün resmi televizyonuna verdiği röportaj sonrası sosyal medyayı salladı.

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU'NA GÖNDERME YAPTI

Tecrübeli oyuncunun yaptığı bu açıklamayla hafta sonu Fenerbahçe ile oynadıkları kazandıkları ancak kural ihlali gerekçesiyle hükmen mağlup sayılmalarından dolayı TBF'ye göndermede bulundu.

Karşılaşmayı izleyen sarı-kırmızılı taraftarlar, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay'a tezahüratlarla tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Işıl Alben Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

pascal:

Siz alisiksiniz formasi baska icindeki adam baska oyuncu oynatmaya maca cikmamaya dopinkli oyuncu oynatmaya sonrada madur edebiyatina yemezler

5
9
yanıtYanıtla
Serkan:

Bu hükmen yenik sayılma kararı size ağır gelmişse kapatın şubenizi gidin tabi yerse:) 2 sene önce erkek takımınız son maçta sahaya çıkmamıştı ama bir sonraki sezon yoluna devam etmişti verilen cezalar da tam komediydi.

3
10
yanıtYanıtla
Misafir:

Aptallar. Maç öncesi FB yöneticileri sizi uyarıyor ve itiraz ediyor. Size gerekli yardımı yapıyor. Niye dikkate alıp kendinizi garantiye almadınız. Şimdi de ağlamayın.

3
9
yanıtYanıtla
tufan ayvalık:

ÖNCE BAŞKANINA YÖNETİMİNE BAKACAKSIN SONRA SPORCUSUNA BU BACI KONUŞUYOR DA DÜNYADAN HABERİ YOK ZAVALLININ KULÜBÜNÜN BASKETBOL DA BİLE ŞİKE YAPTIĞINI SAHADAN KAÇTIĞINI KÜME DÜŞECEKLERİ YERDE YALVAR YAKAR KÜMEDE KALDIĞINI HAFİF CEZALAR ALDIĞINI VEDE ŞİKENİN TESCİLLENDİĞİNİ BİLMEZ ZAVALLI BUNLARIN TEK BİLDİĞİ BAŞKANINDA YÖNETİMİNİNDE SPORCUSUNDA BİZANS OYUNLARI SİNSİ İŞLER AMA BİZANS SIN BAŞINA GELENLERİ HERKES BİLİYOR

2
4
yanıtYanıtla
ellisekiz:

gönderme değil Rögar Kapağı lan bu.

5
1
yanıtYanıtla
37 37 37 37 37 KERE MAŞALLAH:

IŞIL ÇİRKİN AMA TATLI KIZ ŞEKER KIZ

1
3
yanıtYanıtla
bulent akturk:

tufanmisin nesin yazdigina dikatet skeden kimin yargilandigi ortada satakarligi kimin yaptigida beli

2
1
yanıtYanıtla
Fedai:

UKALA

1
1
yanıtYanıtla
abc:

İyice batsınlar bizim başkan diyoya gs yakışan gelecek ilk önce kendisine baksın denyo

1
0
yanıtYanıtla
kral:

kalk irlandalı benimle misin ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title