Haberler

İshak Gazel: Kütahya Artık Tercih Edilen Bir Şehirdir

AK Parti Kütahya milletvekili adayı İshak Gazel, AK Parti iktidarlarını döneminde Kütahya’nın hizmet gitmeyen hiç bir bölgesi kalmadığını ifade etti.

AK Parti Kütahya milletvekili adayı İshak Gazel, AK Parti iktidarlarını döneminde Kütahya'nın hizmet gitmeyen hiç bir bölgesi kalmadığını ifade etti.

Kütahya'nın 13 yılda yüzlerce önemli yatırımlarla tanıştığını belirten Gazel, "AK Parti'ye kadar her şeyden mahrum bırakılmış Kütahya'da bugün büyükşehirlerin hedeflerinde olan şeyler beklenmekte, aynı büyüme ivmesi talep edilmektedir.Kütahya 13 yılda, Anadolu'nun sıradan bir geri bırakılmış kasabasından; havaalanına sahip, hızlı trenin gelmek üzere olduğu, Organize Sanayi Bölgeleri bulunan, çiftçisine hibe ve destek veren, Zafer Kalkınma Ajansı'na sahip, dünyaca ünlü markaların şube açtığı bir kent olmuştur.Köylerinin çoğuna yol ve hatta kanazalisyon sistemi bile ulaşmamış Kütahya için AK Parti inanılmaz bir altyapı desteği sağlamış, tüm yollarını duble yapmış, hizmet götürmedik yer bırakmamıştır.Ücretsiz ders kitabı, akıllı tahta, doğalgaz gibi AK Parti sayesinde ülkemizin tanıştığı imkanlardan elbette Kütahyamız da en iyi şekilde faydalanmıştır. Kütahya'nın öğretmen sayısı 4 katına, lisanslı sporcu sayısı 11 katına, üniversite öğrenci sayısı 1,5 katına çıkmıştır. 'Emekli kenti' denilen bu şehir, ailelerin tercih ettiği, yaşabilir bulduğu bir kent olmanın yanı sıra artık öğrencilerin de tercih ettiği bir kent olmaktadır. En basit tahlil için bile çevre illere sevkedilen bir il iken; helikopterli ambulansları, fizik tedavi hastanesi, tıp fakültesi, aile hekimleri bulunan bir kent olmuş ve bölgenin en modern hastanelerinden birine de sahip olmak üzeredir.Başka iktidarların 50 yılda yapacaklarını 13 yılda yapan AK Parti, artık Kütahya'yı çok daha ileri taşıyacak projelerini hayata geçirmek üzeredir" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Gazel Ak Parti Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title