Haberler

İnönü'de Kariyer Sohbetleri

İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde öğrenciler, 'İşletme Bölümü Kariyer Sohbetleri' kapsamında işadamları ve sanayicilerle bir araya geldi.

Konferansa Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Erkuş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat, Türk Amerikan İş Adamları Derneği (TABA -AmCham) Başkanı Ali Osman Akat, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bayram Ali Bayramoğlu, işadamları, akademik ve İdari personel ile öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, gelen misafirleri üniversitede ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "MİAD bugün Türk Amerikan İşadamları Derneği işbirliğiyle Malatya'da güzel toplantılar için işadamlarımızı getirdi. İşadamlarımızla hocalarımızı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi başta işletme olmak üzere öğrencilerimizi bir araya getirmek, sizlerin asıl başarılı işadamlarımızdan tecrübelerini almanızı sağlamak amacıyla bu kariyer toplantısını yapıyoruz. Bu planlamayı, organizasyonu yapan MİAD Genel Sekreterine ve bu toplantıyı organize eden Genel Sekreterimiz Hakan Erkuş'a da teşekkür ediyorum" dedi.

Ali Osman Akat ise Amerikan Ticaret Odası'nın Türkiye'deki temsilcisi olarak Türkiye ile Amerika arasındaki her türlü ticarette referans merkezi konumunda olduğunu söyleyerek, "Bu konum itibariyle ilgili Malatya bizim için çok önem arz ediyor. Çünkü derneğimizin kurulumunu sağlayan, bakanlar kurulu kararıyla kamu yararına çalışan statüsü olmasını sağlayan, Malatya'ya gerçekten Türk Amerikan ilişkilerinin gelişmesi konumunda, müteşekkiliz" şeklinde konuştu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bayram Ali Bayramoğlu'da öğrencilerle tecrübelerini paylaştı ve öğrencilere, okulun sadece diploma almaya yarayan bir yer olmadığını, işini sevmek ve o işi yaparken de heyecan duymanın öğrencilerin asıl hedefi olası gerektiğini söyledi.

Bayramoğlu, öğrencilerin teknoloji yönünden kendi nesillerine göre çok daha avantajlı konumda bulunduklarını vurgulayarak, "Biz üniversiteye gittiğimizde teknoloji yoktu bütün şeyleri not alıyorduk. Bugün var olan teknolojinin verimliliğini doğru kullanmanız çok önemli. Yoksa dünyanın gücü, devi olmuş teknolojisini geliştirmiş insanların sadece malını alan pazar olursunuz ama hayatınız boyunca hamallıktan dışarı çıkamazsınız" diye konuştu.

Konferansta Türk Amerikan İşadamları Derneği Başkanı Ali Osman Akat, Rektör Kızılay'a hediye taktim etti. Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Türk Amerikan İşadamları Derneği Başkanı'na ve MÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bayram Ali Bayramoğlu'na hediye taktim etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Malatya Rektör Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title