Haberler
BBC

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in Eşi Prens Philip'in Kaza Yaptığı Otoyolda Hız Sınırı Düşürülüyor

Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi 97 yaşındaki Prens Philip'in dün Norfolk bölgesinde trafik kazası geçirmesinin ardından, A149 otoyolunda hız sınırı düşürülüyor.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Prens Philip'in dün Norfolk bölgesinde trafik kazası geçirdiği A149 otoyolunda hız sınırı düşürülüyor.

Norfolk Belediyesi Ulaştırma Komisyonu bugünkü toplantısında, saatte 60 mil (yaklaşık 96 kilometre) olan hız sınırının 50 mile (yaklaşık 80 kilometreye) düşürülmesi ve A149'a radarların yerleştirilmesi kararı aldı.

Yeni kararlar, Belediye Meclisi'nin de onayı sonrası yürürlüğe girecek.

Norfolk yerel yönetimi yetkilileri, bu otoyolda 3-4 yıldır çok sayıda kaza yaşandığını açıkladı.

Yetkililer, Norfolk Belediyesi Ulaştırma Komisyonu'nun bugünkü toplantısının çok önceden kararlaştırıldığını ve hız sınırının düşürüşmesi kararının her halükarda alınmasının düşünüldüğünü söylüyor.

97 yaşındaki Edinburgh Dükü Prens Philip kazadan yara almadan kurtuldu.

Çarpışmada diğer araçtaki 9 aylık bebek de yara almadan kurtulurken, 28 yaşındaki sürücü hafif yaralandı.

45 yaşındaki kadın bir yolcunun ise bileği kırıldı.

Yetkililer yolda pek çok kör noktanın olduğunu ve otoyolun modern standartlara göre inşa edilmediğini belirtiyor.

Kazaya tanık olanlar, Prens Philip'in "sarsılmış" göründüğünü ancak araçtan çıktıktan sonra diğer araçtaki yolcuların sağlığını sorduğunu söylüyor.

Kraliçe Elizabeth ile Prens Philip, Noel'den bu yana bölgedeki malikanelerinde kalıyor.

BBC

Kraliçe Elizabeth Prens Philip Dünya Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title