Haberler

İlkbaharda Uludağ'a Kar Yağdı

Türkiye'nin Önemli Kış Turizm Merkezlerinden Uludağ'da Dün Akşam Saatlerinde Başlayan ve Gün Boyu Devam Eden Kar, Tatilcileri ve Otelcileri Sevindirdi.

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da dün akşam saatlerinde başlayan ve gün boyu devam eden kar, tatilcileri ve otelcileri sevindirdi.

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinden itibaren Uludağ'da kar yağışı başladı. Hava sıcaklığının eksi 5 dereceye kadar düştüğü zirvede, ilkbaharda yağan 40 santimlik kar sevinçle karşılandı. Kış sezonunun kapanmasına günler kala yağan kar, hem otelcileri hem de tatilcileri sevindirdi. Yağan karın ardından otel çalışanları kapanan yolları açmak için çaba sarf ederken, turistler ise yeni yağan karın üzerinde kaymanın keyfini çıkardı. Bugün ve gece de devam etmesi beklenen kar yağışının cumartesi sona ereceği öğrenildi. Kar kalınlığının zirvede 190 santime ulaştığı öğrenildi.

(UA-AOA-MŞ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title