Haberler

İlkadım'da bayram temizliği

Güncelleme:

İlkadım'da bayram temizliği Sokağa çıkma kısıtlamasını değerlendiren İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, Ramazan ayı boyunca sürdürdüğü çalışmalarına bayramda da ara vermeden devam ediyor.

İlkadım'da bayram temizliği

SAMSUN - Sokağa çıkma kısıtlamasını değerlendiren İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, Ramazan ayı boyunca sürdürdüğü çalışmalarına bayramda da ara vermeden devam ediyor.

İlkadım Belediyesi Vefa Sosyal Destek ekipleri başta olmak üzere, Zabıta Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram boyunca saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ramazan boyunca yürütülen temizlik çalışmaları ile şehri bayrama hazırlayan ekipler, bayram süresince de yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Gece gündüz aralıksız çalışan belediye ekipleri 10 çöp aracı, 10 yıkama aracı, 2 açık kasalı damperli araç, 2 çöp taksi ve 2 süpürge aracı 250 personel İlkadım'da bayram boyunca girilmedik cadde ve sokak bırakmayacak.

"Bayram boyunca çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz"

Şehir temizliğiyle ilgili süreci yakından takip ettiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Gündüz nüfusu gece nüfusunun iki katı olan bir şehirde temizlik hizmetini yürütüyoruz. Temiz İlkadım sloganına yakışır çalışmalar yürütmek için gece-gündüz çalışıyoruz. Bayram boyunca da aynı hassasiyetle çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz. Öncelikle tüm vatandaşlarımızın bilmesini isterim ki Kovid-19 salgınının yayılmasını önlemek adına tüm tedbirleri alıyoruz. Bu tedbirler altında bir Ramazan Bayramı geçiriyoruz. Vaka sayımızdaki düşüş yerini rahat tavırlara bırakmasın. Henüz salgın geçmiş değil, hemşehrilerimizden ricamız maske takıp, sosyal mesafeye dikkat etsinler. Virüs ülkemizi terk edinceye kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah yüz yüze hasbihal edeceğimiz sağlıklı günlere kavuşuruz. Temiz bir İlkadım için bayram günlerinde de mesai gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlkadım Belediyesi İlkadım Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title