Haberler

İl Müftüsü Cihan Vali Daşöz'ü Ziyaret Etti

Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla Müftü Yardımcıları Sevinç Tepekaya, Şakir Kırgız ve din görevlileriyle birlikte Vali Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti.

Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla Müftü Yardımcıları Sevinç Tepekaya, Şakir Kırgız ve din görevlileriyle birlikte Vali Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette 14-20 Nisan tarihleri arasında Kutlu Doğum Haftasını kutlayacaklarını belirten İl Müftüsü Sinan Cihan, "Bu yıl Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet'in (s.a.v.)1441. Doğum yılını idrak edeceğiz. Hafta boyunca vatandaşlarımıza Manisa Merkezde 2 bine yakın Kur'an-ı Kerim, Peygamber Efendimizin hayatını anlatan kitaplar dağıtacağız. Kutlu Doğum Haftası hepimizin iç dünyasında güzelliklere vesile olsun. Toplumsal olarak barışa, kardeşliğe ve sevgiye vesile olmasını diliyoruz" dedi.

İl Müftüsü Sinan Cihan ve ekibine ziyaretten dolayı teşekkür eden Vali Halil İbrahim Daşöz,

"Bu yılki konu çok anlamlı bir konu olan kardeşlik konusudur. Geçen seneki konu da merhamet konusuydu. 'Biz kardeşiz, müminler ancak kardeştir' sözü ön plana çıkıyor. Hem farkındalık yaratmasına hem de insanlar arasında kardeşlik duygusunun artmasına vesile olsun. Müftülüğümüz çok önemli etkinlikler hazırladı. Halkımız da bu haftayı önemine uygun olarak idrak edecektir. Müftümüz nezdinde bütün müftülük personelinin ve halkımızın Kutlu Doğum Haftası'nı kutluyorum. Dünyanın kardeşliğine ve barışına katkı sağlamasını diliyorum" diye konuştu.

İl Müftüsü Cihan ziyaret anısına Vali Daşöz'e Kur'an-ı Kerim ve Peygamber Efendimizin (s.a.v.) hayatını anlatan kitaplar hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Daşöz Sinan Cihan Müftü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title