Haberler

İki Kız Çocuğunu Alıkoyduğu İddia Edilen Nihat Doğan Takipsizlik Kararının Ardından Sosyal Medyada Coştu

Güncelleme:

11 ve 16 yaşındaki kız çocuklarını alıkoyduğu iddia edilen Nihat Doğan için savcılık takipsizlik kararı verdi. Nihat Doğan gelen haberden sonraki mutluluğunu sosyal medyadan şarkı söyleyerek takipçileriyle paylaştı.

11 ve 16 yaşındaki kız çocuklarına alıkoyma iddiasıyla hakkında dava açılan Nihat Doğan için savcılık soruşturmayı tamamladı. Savcılık, kızların ailesinin şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle hakkındaki soruşturmaya takipsizlik kararı verdi. Ünlü türkücü takipsizlik kararının ardından sosyal medyadan coştu. Arabada yüksek sesle müzik dinleyen şarkıcı, keyifli anlarını Instagram hesabından paylaştı.

İki Kız Çocuğunu Alıkoyduğu İddia Edilen Nihat Doğan Takipsizlik Kararının Ardından Sosyal Medyada Coştu

TAKİPSİZLİK KARARI VERİLDİ

Türkücü Nihat Doğan hakkında 11 ve 16 yaşındaki kız kardeşlerin babasının şikayeti üzerine "iki kız çocuğunu alıkoyduğu" iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcılığı'nca soruşturma başlatılmıştı. Ailenin ve çocukların ifadesini alan savcılığın, Nihat Doğan hakkındaki şikayetlerden vazgeçilmesi üzerine takipsizlik kararı verdiği öğrenildi.

İki Kız Çocuğunu Alıkoyduğu İddia Edilen Nihat Doğan Takipsizlik Kararının Ardından Sosyal Medyada Coştu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Nihat Doğan Magazin Haberler

500

Yorumlar (30)

hakkin yolu:

turkiyenin en yuz karasi sanatci bozuntusu

19
4
yanıtYanıtla
vatandaş..:

bence haksızlık ediyorsun. . daha daha kötüleri varken nihat''a bunları söylemen aynı şuan kurtulduğu durumda ki gibi sende iftira ediyorsun. . . bence mert bir adam. .

yanıt6
yanıt5
Mehmet Bozaci:

Bu adami bende hic sevmiyorum ama bu konuda bence gercekten sucsuz..

12
5
yanıtYanıtla
9 Köyden Kovulan Doğrucu:

Unutma Nihat rahip brunson da salındı.

13
3
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

NEYİ KUTLADI Kİ ACABA?YETİŞKİN VE OLGUN YAŞTA BİR ERKEK İĞRENÇ BİR SUÇLAMA İLE KARŞI KARŞIYA. REŞİT OLMAYAN KIZ ÇOCUKLARINI''ALIKOYMA''. . . . İFTİRA BİLE OLSA BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞMASI İNSANI VİCDANEN VE MANEN MÜTHİŞ RAHATSIZ EDER, HATTA ÜZER. BÖYLE DURUMLARI SADECE MAHKEME KARARLARI AKLAYAMAZ. TOPLUM VİCDANINA DA ANLATAMANIZ, SESLENMENİZ LAZIM. YOKSA KURU KURU ''BEN HALKIM ADAMIYIM, DELİKANLIYIM, SANATÇISIYIM''DEMEK SİZİ BIRAKIN SANATÇI, ADAM BİLE YAPMAZ!UMARIM DOĞRU KARARDIR.

13
3
yanıtYanıtla
Çakıl:

Bence bu adama iftira attılar.yazıktır Allahtan korkmazlar.

8
8
yanıtYanıtla
adanalı:

önemli olan halkın gönlünde bereattır. bu sanatçıyım diyen(sadece kendisi diyor) şahıs halkın gönlünde ömür boyu müebbet hapse mahkum olmuştur. bu canlı kuala yavrusunun kendi başına ağaçların dalları arasında oynaması gibi kendi dünyasında kendi başına oynamaktadır. zavallı. . . . . .

6
9
yanıtYanıtla
COMOLOKKO:

birisi bana bunun ne iş yaptığını anlatabilir mi

10
3
yanıtYanıtla
Halkınsesi:

Bu adama Hemen ceza kesin araba sürerken cep telefonu kullanmak suçtur!

6
5
yanıtYanıtla
Gp:

Keşke rahip bunuda alıp götürseydim

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title