Haberler

İhtiyaç Sahibi Gelin Adayının Gelinliği CHP'den

Tarsus ilçesinde, düğün hazırlığı yapan ihtiyaç sahibi gelin adaylarına CHP ilçe teşkilatı tarafından gelinlik hediye ediliyor.

Tarsus ilçesinde, düğün hazırlığı yapan ihtiyaç sahibi gelin adaylarına CHP ilçe teşkilatı tarafından gelinlik hediye ediliyor.

CHP İlçe Başkanı Mehmet Özel, gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Genel Merkezi'nin tüm il ve ilçelerde uygulamaya geçirdiği parti okulları programına katılan partililerin, gruplar oluşturarak çeşitli projeler ürettiklerini söyledi.

Parti okuluna katılan Ali Uyan, Ali Haydar Batmaz, Cumali Gören, Durdane Öz ve Ali Aysen'in, "Mutluluğunuza bir katkıda bizden" adı altında proje hazırladığını ifade eden Özel, şunları kaydetti:

"Arkadaşlarımızın hazırladığı projeyle ihtiyaç sahibi gelin adaylarına ücretsiz gelinlik vermeye başladık. Böyle bir projeyi hayata geçirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. CHP Tarsus ilçe teşkilatı olarak başlattığımız bu projeyle bundan böyle ihtiyaç sahibi gelin adaylarının gelinliklerini biz vereceğiz."

Özel, proje kapsamında gelinlik alan ilk çift olan Gökçe-Mehmet Kurt çiftinin dünya evine girdiğini de sözlerine ekledi.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi

Yayıncı: Tevfik Işık - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title