Haberler

    İdlib'de 29 Türk askeri hayatını kaybetti : Muhalefet partileri acil toplandı

    Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’a bağlı güçlerin İdlib kentinde Türk Silahlı Kuvvetlerine düzenlediği hava saldırısında en az 29 Türk askerinin hayatını kaybetmesi üzerine muhalefet partileri acil toplandı.

    Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a bağlı güçlerin İdlib kentinde Türk Silahlı Kuvvetlerine düzenlediği hava saldırısında en az 29 Türk askerinin hayatını kaybetmesi üzerine muhalefet partileri acil toplandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) olağanüstü toplantıya çağırdı.

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İdlib'deki son gelişmeleri görüşmek üzere kurmaylarıyla bir araya geldi. Parti yöneticileri ile İdlib'deki gelişmeleri görüşen Kılıçdaroğlu, durum değerlendirmesinde bulundu. Toplantıda, Hatay milletvekillerinin gelişmeleri takip için Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun talimatı ile kente gönderildiği öğrenildi. Kılıçdaroğlu Merkez Yönetim Kurulu'nu da genel merkezde topladı.

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    İdlib Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title