Haberler

İçişleri Bakanlığı "Trafik Güvenliği'nde Yeni Açılımlar, Hedefler ve Çözüm" Projesi İlk Kez Zonguldak'ta Uygulamaya Geçildi

İçişleri Bakanlığı Tarafından 2008 Yılında Tüm İllerde Uygulanması Hedeflenen Trafik Güvenliğinde Yeni Açılımlar, Hedefler ve Çözüm Projesi, Zonguldak'ta Uygulamaya Konuldu. Proje Çerçevesinde Bayram Boyunca Yapılan Uygulamalarda Bin 196 Araç Kontrol Edilirken 310 Araca Toplam 37 Bin 65 YTL Para Cezası Kesildi.

İçişleri Bakanlığı Tarafından 2008 Yılında Tüm İllerde Uygulanması Hedeflenen Trafik Güvenliğinde Yeni Açılımlar, Hedefler Ve Çözüm Projesi, Zonguldak’ta Uygulamaya Konuldu. Proje çerçevesinde bayram boyunca yapılan uygulamalarda bin 196 araç kontrol edilirken 310 araca toplam 37 bin 65 YTL para cezası kesildi.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından diğer illerden bir ay öncesinde uygulamaya konulan proje çerçevesinde ekipler, bayram boyunca uygulama yaptı. Radar, emniyet kemeri, alkollü araç kullanımı, arka işaret, ışık ihlali, Ağır taşıt kontrolü motorsiklet kontrolü, fazla yolcu, hatalı sollama, ışık donanımı, lastik kontrolü, LPG’li araç kontrolü, Okul servisi, takoğraf kontrolü, cep telefonu kontrol gibi yapılan uygulamalarda toplam bin 196 araç kontrol edilirken, trafik ışık ve kurallarını ihlal eden 310 araca toplam 37 bin 65 YTL para cezası kesildi. Ayrıca toplam 71 araç trafikten men edildi.

Bayram boyunca, proje çerçevesinde yapılan uygulamaların dışında kontroller de yapıldığı belirten yetkililer, yapılan bu kontrollerde ise 210 araca toplam 15 bin 161 YTL para cezası kesildiğini kaydetti. Proje kapsamında, proje dışında ve meydana gelen kazalarla birlikte toplam bin 404 aracın kontrol edildiği, 530 araca toplam 52 bin 227 YTL para cezası kesildi

Bayram sonrası da uygulamalarını sürdüren ekipler, bugün sabahtan akşama kadar yaptıkları(pazartesi) uygulamalarda ise 52 araç kontrol edildi. 3 radara yakalanan, 6 fazla yolcu taşıyan, 1 dur ikazına uymayan 14 aşırı hızlı araç kullanan araca toplam 5 bin YTL para cezası kesilirken, 1 ehliyetsiz sürücüye adli işlem başlatıldı

Diğer illerden önce uygulamaya başlanan projenin 2008 yılında çözüm yolları ile ilgili önemli adımlar atılacağını belirten yetkililer, şu bilgileri verdi:

“Diğer illerden de önce ilk defa ilimizde uygulamaya konulan proje kapsamlı şekilde değerlendirilerek, bir an önce sonuçlara ulaşmayı hedefliyoruz. Yeni yıl ile birlikte projeyi Zonguldak Emniyet Müdürlüğü olarak tam anlamıyla uygulamaya geçirebileceğimiz gibi, çözüm yolları ile ilgili önemli sonuçlara ulaşacağız. Bu yöndeki çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz.”

(SD-SD-Y)

24.12.2007 19:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title