Haberler

Ibm Firefox'u Seçti!

Popüler Bilişim Firmalarından Biri Olan Ibm, İnternet Tarayıcısı Konusunda Mozilla'nın Başarılı Tarayıcısı Firefox'u Tercih Ettiklerini Açıkladı! Firefox, Bu Sayede Bir Dünya Devini Arkasına Almış Oldu!

Dünya bilişim tarihini araştıracak herkesin, adını sıkça duyacağı bir firma olan ıBM, 2010 yılında internet tarayıcıları konusundaki tarafsızlığını bozarak yeniden tarihe geçti! ıBM'in açık kaynak kodlu yazılım geliştirme departmanının başındaki isim olan Bob Sutor, internet tarayıcısı olarak Mozilla'nın başarılı tarayıcısı Firefox'u tercih ettiklerini resmi bir dille açıkladı!

Bu açıklamayla birlikte ıBM çalışanı olarak dünyanın çeşitli yerlerinde görevler yapan ve halihazırda Firefox kullanmayan 400 bin'e yakın  bilişim uzmanı, resmi tarayıcıları olarak kabul ettiği . ŞüphesizFirefox'a geçiş yaptı ki bu da internet tarayıcısı pazarındaki dengelerde ani bir değişikliğe yol açacaktır. Sonuçları en kısa sürede görmek için beklemekten başka çaremiz yok.

ınternet Explorer yerine Firefox'u tercih etmeleri için birçok sebepleri olduğunu söyleyen Sutor, işlevsellik ve rahatlığı bu sebeplerin başında gösterdi.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title