Haberler

Huysuz Gecce Yarısı Ekranda

RTÜK Başkanı ve Huysuz Virjin, Sonunda Anlaştı..

RTÜK BAŞKANI VE HUYSUZ VİRJİN, SONUNDA ANLAŞTI..

RTÜK Başkanı, "çocuklara zararlı esprilerini saat 23.00'ten sonra"yapması halinde Huysuz'un kadın kıyafetiyle program yapmasına vize verdi. Huysuz'un buna yanıtı "Programı daha erkene alın" oldu.

30 yıllık Huysuz Virjin tiplemesini, uzun süredir televizyon şovlarında sürdüren Seyfi Dursunoğlu'na, bir süredir uygulanan sansür kalktı. RTÜK'ün uyguladığı sansür nedeniyle TV'ye kadın kıyafetiyle çıkamayan Dursunoğlu, bu nedenle geçtiğimiz günlerde İngiliz The Economist dergisine bile konu olmuştu. Sivri diliyle milyonların beğenisini kazanan Huysuz Virjin, NTV'de yayınlanan 'Neden' programında RTÜK Başkanı Zahid Akman ile karşı karşıya geldi ve program "şartlı" anlaşma ile sonuçlandı. RTÜK Başkanı, Huysuz Virjin'e "çocuklara zararlı esprilerini saat 23.00'ten sonra yapması" şartıyla yasak olmadığını söyledi. Huysuz Virjin de daha dikkatli olacağını söyledi; "Olmazsa mahkemelerde hesaplaşırız" dedi.

'Neden' programında Can Dündar'ın sorularını yanıtlayan RTÜK Başkanı Akman, "Huysuz Virjin'in sevilen bir sanatçı olduğunu, önemli bir sanatı yaşatmaya çalıştığını, ancak gelişme çağındaki gençleri ve çocuklara zararlı espriler yaptığını, bu nedenle prime-time'da değil, saat 23.00'ten sonra yayınlanacak programlar yapabileceğini" söyledi.

Akman'ın bu teklifine Huysuz Virjin'in yanıtı, "Ben 76 yaşındayım, o saatte uyuyorum. Beni daha erken saate alın" oldu. Akman'ın "Efendim mani yok; yeter ki çocuklarımıza zararlı olmasın" sözü üzerine Huysuz Virjin "Hatalarım olabilir. Biz de insanız" dedi.

HUYSUZ: BURNUNUZ RAHATSIZ EDİCİ DEĞİL

Akman'a "Üstelik Karadenizliymişsiniz" diyen Huysuz Virjin, Akman'ın "Değilim, belki burnumdan dolayı öyle düşünmüşsünüzdür" sözlerine de "Yok yok, burnunuz rahatsız edici değil. Yandan görmedim, belki yandan öyledir" karşılığı verdi. Sözlerini "Tanışırsak beni daha çok seversiniz. Yani benden rahatsız olan yok" diye sürdüren Huysuz Virjin, "Türklerde biraz müstehcenlik de olur" dedi.

RTÜK Başkanı'nın "23.00'ten sonra" uyarısı üzerine, Huysuz Virjin "Kalamam. Bu bir randevu olsa kabul edebilirim, ama programa kalamam. Prime-time'da yapayım; çocukları rahatsız etmeden. Olmazsa mahkemede hesaplaşırız" diye konuştu.

AKMAN: HA BU DA BANA DERS OLSUN!

RTÜK Başkanı, anlaşma sağlanmasından sonra, "Siz de programlarda kızların saçını çok çekiyorsunuz" dedi. Huysuz Virjin buna "Siz incelikleri bilmiyorsunuz. Ben kızların saçını çekmiyorum, siz o incelikleri bilmiyorsunuz" yanıtı verdi.

RTÜK Başkanı, sözlerini "Ha bu da bana ders oldu, bundan sonra RTÜK yasasıyla ilgili programa çıkmamam gerektiğini öğrendim" diye tamamladı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title