Haberler

Hüsnü Aileden Veto Yedi!

Nazire ve Hüsnü Şenlendirici'nin Yakın Zamanda Boşanma İhtimali Ortadan Kalktı. Evlilik Hayali Kuran Deniz Seki, Yıkıldı.

NAZİRE VE HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ'NİN YAKIN ZAMANDA BOŞANMA İHTİMALİ ORTADAN KALKTI. EVLİLİK HAYALİ KURAN DENİZ SEKİ, YIKILDI.

Hüsnü Şenlendirici'ye ailesinden kötü sürpriz! Klarnetçinin hiçbir akrabası Nazire Hanım'la olan evliliğinin bitmesi için şahitlik yapmaya yanaşmadı....

Geçtiğimiz günlerdeki boşanma davasının 3. duruşmasında çıkan olumsuz kararla şok yaşayan Hüsnü Şenlendirici, çok geçmeden yine kötü bir sürprizle karşılaştı. Hüsnü ile Nazire Hanım'ın son duruşmasında tanıklık yapan 3 kişi, çiftin boşanmamaları gerektiğini söyledi. Bu ifadeler doğrultusunda da Şenlendirici çiftinin boşanma davası yine ileri bir tarihe ertelendi.

DENİZ'İN HAYALLERİ YIKILDI

Sonraki duruşma için tanık arayan klarnetçi, tüm akrabalarından olumsuz yanıt aldı. Hüsnü'nün hiçbir akrabası Nazire Hanım'la aralarında geçimsizlik olduğuna dair ifade vermek istemedi. Geleneklerine bağlılıklarıyla tanınan Romanlar'ın evlilik kurumunun bitmesine sıcak bakmadığı biliniyor. Böylece Deniz Seki'nin de aşkıyla evlilik hayali suya düşmüş oluyor!

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title