Haberler

Hüseyin ve Yattara, Trabzon'da Kalacak mı

Trabzonspor'da Sezon Sonu 17 Futbolcunun Sözleşmesinin Sona Erecek Olması Yönetimi Sıkıntıya Soktu.

Trabzonspor'da sezon sonu 17 futbolcunun sözleşmesinin sona erecek olması yönetimi sıkıntıya soktu.

Yönetim, kaptan Hüseyin ve Yattara'yı görüşme odasına davet ederken, diğer futbolcular hakkında teknik direktör Ersun Yanal'ın vereceği karar bekleniyor. Kiralık olarak gönderilen 10 genç futbolcunun durumu ise belirsizliğini koruyor.

HÜSEYİN'İN TEKLİFİ KABUL ETMESİ BEKLENİYOR!

Trabzonspor yönetim kurulu bir taraftan gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını yürütürken, bir taraftan da iç transfer çalışmalarını sürdürüyor. Trabzonspor'da sezon sonu 17 profesyonel futbolcunun sözleşmesinin sona erecek olması, yönetimi sıkıntıya soktu. Bordo - mavili kulüpte A takımda forma giyen Çağdaş, Tolga Seyhan, Yattara, Hüseyin, Musa Büyük, Sayed Moawwad ve Cem Demir'in sezon sonu serbest kalma ihtimallerine karşın girişimlerini sürdüren yönetim, ilk etapta kaptan Hüseyin ve Gineli futbolcu İbrahima Yattara'ya sözleşmelerini uzatmaları için teklif getirecek. Kaptan Hüseyin'in kulüple yeni bir sözleşme imzalamasına kesin gözü ile bakılırken, bordo - mavili kulübe 2003 yılında transfer olan ve 5 yıldır Trabzonspor formasını aralıksız olarak giyen Yattara'nın yeniden masaya oturup oturmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

YATTARA'NIN DURUMU BELİRSİZ!

Trabzonspor yönetim kurulu ise, sezon sonu bitecek olan Yattara'nın sözleşmesinde bir yıllık daha opsiyon bulunduğunu işaret ederek, bunu kullanacaklarını söylediler. Başkan Sadri Şener, Yattara'nın takımdan ayrılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, "Futbolcunun bir yıllık daha opsiyonu var. Ancak biz ona daha uzun yıllar Trabzonspor formasını giymesi için teklifte bulunacağız" dedi.

Öte yandan gelecek sezon Türk vatandaşı olmaya karar veren Yattara'yı başta Galatasaray olmak üzere, Fenerbahçe ve Beşiktaş takımları transfer etmek istiyor. Bordo - mavili yönetim ise Yattara'yı yuvada tutabilmek için futbolcunun bonservis bedelini oldukça yüksek tutuyor. Bugüne kadar ismi bir çok kez İstanbul kulüpleri ile anılan Gineli yıldız İbrahima Yattara'nın en büyük sıkıntısı ise çocuklarını Trabzon'da okutacak, Fransızca eğitim veren bir okul bulunmaması. Başkan Sadri Şener, Yattara'ya bu konuda çözüm bulacağına dair söz vermişti.

5 FUTBOLCU YANAL'A BAĞLI

Öte yandan bordo - mavili kulüple sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Çağdaş Atan, Musa Büyük, Tolga Seyhan ve Cem Demir kendilerine yeni bir teklif yapılmasını bekliyor. Bordo - mavili takıma devre arasında yarım sezonluğuna kiralık olarak gelen Sayed Moawwad'ın kaderini ise önümüzdeki maçlarda sergileyeceği performans belirleyecek. Trabzonspor yönetim kurulunun, sezon başı Shatkar Donetks'ten bir yıllığına kiralık olarak alınan Tolga Seyhan ve uzun bir sakatlık döneminin ardından kadroya giremeyen Musa Büyük ile yollarını ayırması bekleniyor. Bu 5 futbolcu hakkında Ersun Yanal'dan rapor isteyen yönetimin, Konyaspor'a sezon sonuna kadar kiralık verilen Yusuf Kurtuluş ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kiralık olarak verilen Ufukhan'ın sözleşmelerini uzatması bekleniyor. Sözleşmeleri bitecek olan ve çeşitli kulüplerde kiralık olarak forma giyen genç futbolcular Muhammed, Zafer, Enis, Emre, Erhan, Eyüp Kadri, Feridun ve Sefa'nın durumunun ise önümüzdeki günlerde masaya yatırılacağı vurgulandı.

KAYSERİ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Bu arada Trabzonspor Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı çalışma ile sürdürdü. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana kasığından sakatlığı bulunan Serkan Balcı katılmadı. Bordo - mavili takım 10 dakika süren düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından salonda kondisyon çalışması yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title