Haberler

Hücre Evinde Kıstırılan 4 PKK'lının Öldürüldüğü Anlar Kamerada

Güncelleme:

PKK'nın sözde "Karayazı-Eleşkirt Grup Sorumlusu" olan Adil kod adlı Tarık Şen'in de aralarında bulunduğu 4 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyon saniye saniye kameralara yansıdı.

Erzurum'un Karayazı ilçesinde, terör örgütü PKK'nın sözde "Karayazı- Eleşkirt Grup Sorumlusu" olan "Adil" kod adlı Tarık Şen'in de aralarında bulunduğu 4 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyon sayesinde örgütün sözde "Karayazı-Eleşkirt Grubu" tamamen çökertildi. Hücre evinde 4 teröristin etkisiz hale getirildiği çatışma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

İHA VE SİHA İLE TAKİP

PKK'nın sözde "Karayazı-Eleşkirt Grubu"na yönelik sıkı takibini sürdüren güvenlik güçleri, 4 teröristin Erzurum'un Karayazı ilçesine geldiğini saptadı. Örgüt mensuplarını İnsansız Hava Aracı (İHA) ve Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) ile takibe başlayan güvenlik güçleri, teröristlerin ilçenin Gevende Mahallesi'ndeki bir eve girdiğini belirledi.

JÖH VE PÖH'E SİLAHLA KARŞILIK VERDİLER

Bunun üzerine özel timler hücre evine baskın düzenledi. Bölgeyi çembere alan JÖH ve PÖH timleri, evdeki teröristlere "teslim ol" çağrısında bulundu. Güvenlik güçlerinin çağrısına el bombası atarak karşılık veren teröristler ile JÖH ve PÖH'ler arasında çatışma çıktı. Çatışmada 4 terörist etkisiz hale getirildi. Hücre evinde 4 teröristin etkisiz hale getirildiği çatışma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Operasyon sonrası yapılan incelemede, teröristlerde birinin eli kanlı PKK'nın sözde yeni "Karayazı-Eleşkirt Grup Sorumlusu" olan "Adil" kod adlı Tarık Şen, birinin aynı grupta faaliyet gösteren Karayazı nüfusuna kayıtlı "Canfeda" kod adlı Taner Ağar, diğerlerinin de "Agir" ve "Çektar" kod adlı teröristler olduğu belirlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eleşkirt Karayazı Erzurum PKK 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (30)

BİLMİŞ:

Tarayın Allah''ını sevdiklerim. . . .

13
4
yanıtYanıtla
Ali Babacan:

Ellerinize saglik. Kahraman Mehmetcigimin Alnindan öpüyorum

12
4
yanıtYanıtla
utu:

köpek soyları bitmedi gitti.

11
5
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Keşke yardım ve destek verenleride böyle gebertseler

11
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

rabbim ölü teröristlerin sayısını artırsın. . . amin

8
3
yanıtYanıtla
son savasci:

cehennemin gitti serefsiz katiller pkk itleri

9
2
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Buneguzel birhaber yarrabbim cehenneme time odun gondermis bizim aslanlar allahim butun guvenlik guclerimize guc kuvvet ayagina tasdeymesin senonlari koruve kolla yarrabbim dusmanlarimizi oyaptiklari tunellerde gebertmeyi nasipet bizim aslarimiza askerimize milletimize karsi dusmanlik besleyenleri helaket yarabbim senin gucun sinirszdir suphesiz

7
3
yanıtYanıtla
edepveiman:

gebersinhainitlerrrrrrr

8
2
yanıtYanıtla
cem:

ateşleri bol olsun hainlerin

8
1
yanıtYanıtla
bilse:

dünyada yan cehennemde yan, doğru yolu bırakıp yemek yediğin tasa pislersen, bu coğrafyada 1000 yıllık islam nurunu söndürmeye kalkarsan yanarsın ve seni söndürmeye kimse gelmez

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title