Haberler

Hırsızlık Zanlısı, Barda Alkol Alırken Yakalandı

Bursa'da Bir Evden Çok Sayıda Altın Ziynet Eşyası Çaldığı Öne Sürülen Hırsızlık Zanlısı, Bir Barda Alkol Aldığı Sırada Polis Tarafından Yakalandı.

Bursa'da bir evden çok sayıda altın ziynet eşyası çaldığı öne sürülen hırsızlık zanlısı, bir barda alkol aldığı sırada polis tarafından yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Ortapazar Caddesi üzerindeki Abdi E.'ye ait eve daire kapısının kilidini kırarak giren T.A. (21), 4 adet çeyrek altın, 3 adet yarım altın, 6 adet Adana burma, 8 adet yüzük, 9 adet küpe ve Abdi E.'ye ait cep telefonunu alarak kayıplara karıştı. Abdi E.'nin müracatı üzerine soruşturma başlatan Hırsızlık Bürosu ekipleri, T.A.'yı Tayyareci Mehmet Ali Caddesi üzerindeki bir barda alkol alırken yakaladı. Suçlamaları kabul etmeyen zanlı, soruşturmanın ardından adliyeye sevk edilirken görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldırdı.

(UU-İHS-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title