Haberler

Hırsızları Çaldıkları Spor Ayakkabı Yakalattı

Antalya'da, Ev ve Otomobillerde Hırsızlık Yaptıkları Öne Sürülen 6 Kişi Yakalandı.

Antalya'da, ev ve otomobillerde hırsızlık yaptıkları öne sürülen 6 kişi yakalandı.

Antalya'nın Altındağ Mahallesi'nde bir esnafın evinden ziynet eşyaları ve bir adet spor ayakkabı çalan C.K. ve K.İ.T. isimli 2 zanlı ardından evden aldıkları anahtarla bahçede bulunan 07 DU 805 plakalı otomobili çaldı. Bir süre sonra eve geldiğinde ziynet eşyaları ve otomobilinin çalındığını fark eden ev sahibi U.N. ise polise haber verdi. Çevrede araştırma yapan polis çalıntı otomobili durdurarak içerisinde bulunan 2 zanlıyı gözaltına aldı. "Otomobili satın aldık" diyen zanlıları evden çaldıkları ve

hemen giydikleri spor ayakkabı ele verdi. Gözaltına alınan 2 zanlı ifadeleri alındıktan sonra Antalya Adliyesi'ne sevk edildi.

Emniyet tarafından düzenlenen ikinci operasyonda Kırcami Mahallesi'nde bir karavanda hırsız bulunduğu ihbarını alan polisler hırsızlık yaptıkları belirlenen 4 zanlıyı yakaladı. Zanlıların yanında çalmaya çalıştıkları LCD ekran televizyon ele geçirildi. İfadeleri alınan zanlılar adliyeye sevk edildi.

(SE-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title