Haberler

Hırsız - Polis Kovalamacası Arbedeye Döndü

Çorlu'da At Arabası ile Hırsızlık Olayına Karıştıkları Öne Sürülen Kişileri Takip Eden Polis Ekipleri ile Şüpheliler Arasında Arbede Yaşandı. Takviye Polis Kuvvetlerinin Gelmesi ile Büyümeden Önlenen Arbedeye Mahalle Sakinleri de Karışınca Hırsızlık Şüphelileri İzlerini Kaybettirmeyi Başardı.

Çorlu'da at arabası ile hırsızlık olayına karıştıkları öne sürülen kişileri takip eden polis ekipleri ile şüpheliler arasında arbede yaşandı. Takviye polis kuvvetlerinin gelmesi ile büyümeden önlenen arbedeye mahalle sakinleri de karışınca hırsızlık şüphelileri izlerini kaybettirmeyi başardı.

Edinilen bilgilere göre Çorlu - Çerkezköy yolu üzerinde yer alan bir fabrikanın bahçesine girerek bazı malzemeleri alan ve at arabasına yükleyerek kaçmaya çalışan kişiler önce fabrikanın güvenlik görevlilerine, ardından da polis ekiplerine takıldı. Hıdırağa Mahallesi'nde sona eren hırsız-polis kovalamacasına mahalle sakinleri de katılınca polis çareyi takviye ekip istemekte buldu. Olay yerine gelen takviye ekiplerin müdahalesi ile daha fazla büyümeden yatıştırılan arbede sonunda fabrika bahçesinden

çalınan malzemelere el konuldu. Olay yerine çağırılan kamyonetle sahibine teslim edilmek üzere alınan malzemeleri çaldığı öne sürülen kişiler ise kargaşadan yararlanıp izlerini kaybettirmeyi başardı. Polis, kimlik bilgileri tespit edilen kişileri yakalamaya çalışıyor.

(EŞ-ED-BA-Y-)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title