Haberler

Hiçbir Zaman Adam Olamazsın

Geçtiğimiz Günlerde Tuna Kirmitçi'nin İdeeal Koca Olarak Sunulmasını Eleştiren Fatih Altaylı'ya, İclal Aydın'dan Sert Yanıt Geldi:

Geçtiğimiz günlerde Tuna Kirmitçi'nin ideeal koca olarak sunulmasını eleştiren Fatih Altaylı'ya, İclal Aydın'dan sert yanıt geldi:

Hiçbir zaman adam olamazsınız. İyi koca emsali olamadığınız gibi...

"Niye belden aşağı vurulur diye düşünürüm.Türkiye'nin değişen profilinde efelenmenin son noktası bu olduğundan belki de..."

Apartmanın bahçe kapısında, sevimsiz bir buldog resmi ve altında "dikkat köpek var" yazan bir tabela asılıdır. Evime her ilk gelen aşağıdan "köpek bağlı mı?" diye telefon eder.

Köpekle onu temsil eden resim arasında dünya kadar fark vardır.

Her şeye sürekli havlayan krem rengi köpeğin cinsi konusunda hâlâ bir fikrim yok.

Sitedeki onlarca köpeğin sabaha karşı başlayan ve günün ilk ışıklarına kadar süren "kendi aralarındaki tartışmaları" beni öyle bezdirdi ki herhangi birini gördüğümde yüzlerine bakasım gelmiyor.

Ne cinstirler bilemem...

Zaten pek de ilgilenmem.

Köpek değil mi, neticede hepsi havlıyor işte.

Şimdi karşı apartamanın kapıcısı ona her gün üç kilo bonfile verse bak nasıl tanımaz bizi. Utanmadan bir de bacağımızı ısırır kapıcıya yalakalık olsun diye. Kapıcı da onu siteye başkoruma yapar...

Görürüz site nasıl korunur o zaman!

Neyse, amaaaan...

***

İyi koca, örnek koca, kupon koca, butik koca...

Karısının kültürel birikimine sırtını dayayıp okuduğu renkli başlıklarla aktüel bilgi sahibi olan, bunlarla harmanlanmış yazılar şıftırtan bir kocam olsa ne olurdu?

Ya da "karıcım bak ben bu adamlara çok küfür ettim ama şimdi çok para veriyorlar, lojman da vereceklermiş, belki makam arabasıyla saat bile verirler" diyebilen biri kocam olsa ne yapardım?

Mesela bir kanalın haber dairesini yönetse, yönettiği dairenin içinde aşk meşk işlerine de bulaşsa, olay karısı tarafından duyulduğunda "en akıllı kadın benim karım" diye röportajlar verse, eve kırmızı güller gönderdiğini anlatsa, "bizde karım ne derse o olur" diye kıvırtsa ne yapardım?

"Ya evet, ülkemin en zaaflı, yarı cahil (yarı aydın da denebilir, dil bildiği için) en zengin fırıldağı benim kocam; çünkü sözümü dinler, benden korkar, ne dersem yapar, mutsuz da olsak evlilik şirketimiz önceliklidir. Yaşasın güç, para, prestij, Şeysel Adaları, Monaco..." diye mi dolanırdım acaba?

Göz göre göre "en örnek koca benim koca" der miydim ki?

Ben demezdim ama o kendine derdi mutlaka!

Eşini defalarca aldatıp ama "ben boşanmadım, çocuğumu yüz üstü bırakmadım" diye övünebilecek kadar günahkâr olurdu.

Bu arada köpek demişken, bizim sitedeki bütün köpekleri bir tutmamalıyım.

Üç dört yeniyetme var, arabaların önüne yatıp topal taklidi yapıyorlar. Bir kere de biz denk geldik. Fırladık arabadan. Ortadaki köpek arka iki ayağını sürüyor, etrafındaki üç genç köpek de inliyordu. "Ne yapsak, veterinere mi götürsek, onu mu buraya getirsek?" diye hayvancağızın başında oturmuş dertlenirken, bizim sakat köpek birden dört ayağının üzerinde zıplayıp havlaya hoplaya arkadaşlarını da peşine taktı, bizimle dalga geçercesine koşturup gitti. "Bu ne ya?" diye kaldık arkalarından. Arkadaşım dedi ki; "acaba bunlar kendi aralarında şöyle bir geyik mi çeviriyorlar: Aha abi geliyorlar, hadi gene topal taklidi yap da neşelenelim..." Bastık kahkahayı...

Yani neticede topal taklidi yapan köpek bile gördü bu gözler...

Kahraman taklidi yapan tetikçiler gördüğü gibi...

Emsal olacak iyi koca taklidi yapanlar gördüğü gibi...

Yaşadığı kokuşmuş kuyudan kıskandığı bir hedefe kendisinden bir pislik atarsa onun da kendi gibi olacağına inanan az gelişmişler gördüğü gibi...

İCLAL AYDIN

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title