Haberler

Polis, 33 Bin TL Para Cezası Kestiği 3 Sürücüye Baklava İkram Etti

Güncelleme:

Gaziantep'te uygulama noktasında bulunan 3 kamyon sürücüsüne, eksik evrak nedeniyle toplamda 33 bin TL para cezası kesildi. Polis, cezayı yazdıktan sonra sürücülere baklava ikram etti.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde uygulama noktasında bulunan 3 kamyon sürücüsüne, eksik evrak nedeniyle toplamda 33 bin TL para cezası kesildi. Polisler, kurallara karşı uyardıkları sürücüleri baklava ikramıyla uğurladı.

33 BİN TL PARA CEZASI

Nurdağı-Bahçe karayolunda kömür yüklü 3 kamyonu durduran Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, eksik evrak nedeniyle kamyon sürücü ve sahiplerine toplamda 33 bin TL para cezası kesti. Cezai işlemleri için bekleyen kamyon sürücülerini ikaz eden polis ekipleri, sürücülere bir tepsi baklava ikram etti.

ÖNCE CEZA SONRA BAKLAVA

Önce ceza ardından ise baklava yediklerini belirten sürücüler, kurallara uymadıkları için kesile ceza nedeniyle üzüldüklerini belirtirken baklava ikramı ile de şaşırdıklarını kaydetti.

Öte yandan kamyonların Samsun'dan Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma Vakfı için kömür taşıdıkları öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nurdağı 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (78)

mert:

Fabrika açmayın sakın. yüklenin vatandaşa. hazır kaynak. ne gereği var fabrikaya istihdama. elektriğe doğal gaza suya P zam yapın sonrada 25 kuruş zam yapan fırıncıları vatan haini ilan edin. . . . Devam Devam. . .

62
4
yanıtYanıtla
tt:

devlet neden fabrika açsın ki? sen biliyormusun devletin kuruluşlarında akşama kadar yatan @ oranında bir işgücü var. ne yapsın devlet heryere doldursun personeli onlar da yatsın değil mi? sizin aklınız bu kadar çalışır işte salako

yanıt0
yanıt0
KÖROĞLU:

SUSMA! SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK! HELAL BOBAAAAA YÜRÜ BEEEE!!!

yanıt0
yanıt0
Aquairus:

Aynı cümleleri bu kamyonlar kaza yaptıklarında da yazarsın.

yanıt2
yanıt0
çalış:

kominist ülke miyiz. devlet açsın fabrikayı. açana yardım ve destek veriliyor . eğer sen boş konuşmak yerine çalışmayı seçersen sen de uğraşır bir işletme açar, çalışır, büyütürsün

yanıt0
yanıt1
yorumcu:

bence daha çok ceza ile içinde bulunduğumuz mega ekonomik kriz düzelir ha gayret yalnız mart seçimine 10 gün kala ceza kesmeyi geçici olarak durdurun. bizim memlekette unutma süresi 1 haftadır.

37
0
yanıtYanıtla
yusuf kal:

harika bi tespit helal

yanıt11
yanıt0
acaba:

1 gün değilmiydi o

yanıt12
yanıt0
CENGİZHAN:

KAMYONCU TAKSİCİ HUSUSİ HER NEYSENN KURALLARA UYACAKSIN EKSİK EVRAGIN OLMAYACAK. EVRAKIN EKSİK KURALARA UYMA SONRA CEZA YEDIGINDE VAY EFENDİM CANIM YANDI VAY DEVLET ÖYLE VAY POLİS BİLMEM NEE .

22
15
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

3 ARACA DEĞİL TEK ARACA O CEZA KESİLECEK Kİ KURALRA UYMAYAN LARR ADAM OLACAK KURAL BİLECEK TARFIKTE. KAMYONU TAKSİSİ HUSUSİ Sİ YOK BUNUN KARDEŞİM TRAFİK KURALARINA UYMAYI ÖGRENCEKSİNİZ .EKSİK. EVRAKIN OLMAYACAK IŞIK İHLALİ YAPMAYCAKSIN YAYA GECİDİNDEN 100 KM HIZLA GEÇMEYCEKSİN MEDENİ KURALARA UYAN İNSAN VATANDAŞ OLACAKSIN .

yanıt2
yanıt2
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title