Haberler

Hatice, Kalçasını Açmasıyla İlgili İlk Kez Konuştu: Şikayet Edeceğim

Güncelleme:

Podyumda yürüdüğü esnada kalçasını açarak çok konuşulan ünlü şarkıcı Hatice, konuyla ilgili ilk kez konuşarak, "Belden aşağı konuşanları şikayet edeceğim." dedi.

Muammer Ketenci'nin defilesinde podyumda yürüyen şarkıcı Hatice, kalçasını açmasıyla gündeme gelmişti. Hatice konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

"KESİNLİKLE KURGU DEĞİLDİ"

Hatice, olay olan o görüntüler için şunları söyledi: "İçimden geldiği gibi hareket ediyorum. Sadece kendi çapımda eğleniyorum, gülüyorum ve güldürüyorum. Ayrıca o hareket kesinlikle kurgu değildi."

Hatice, Kalçasını Açmasıyla İlgili İlk Kez Konuştu: Şikayet Edeceğim

"HERKES KENDİ KAPISININ ÖNÜNDEKİ ÇÖPLÜĞÜ SÜPÜRSÜN"

Eleştiri oklarının hedefi haline gelen Hatice, Kimseyi umursamadığını söyledi ve ekledi: "Sadece belden aşağı konuşanları şikayet edeceğim. Onun dışında her türlü eleştiriye açığım." Son olarak meslektaşı Seher Dilovan'ın açıklamalarının çarpıtıldığı ifade eden ünlü şarkıcı, "Onun dışında kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Herkes kendi kapısının önündeki çöplüğü süpürsün!" dedi.

Hatice, Kalçasını Açmasıyla İlgili İlk Kez Konuştu: Şikayet Edeceğim

Hatice, Kalçasını Açmasıyla İlgili İlk Kez Konuştu: Şikayet Edeceğim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muammer Ketenci Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (144)

beyin şart!:

belden aşağısını açıp belden aşağı konuşanları şikayet etmek??? İnsanlar ne görüyorsa onunla ilgili konuşuyorlar.

37
1
yanıtYanıtla
Maasmavi:

Belden aşağı küfür tabi ki hoş değil fakat belden aşağını açarken aileni düşünseydin daha mantıklı olurdu.gülüp eğleniyorum la açıklanamaz senin yaptığın.edepten hayadan yoksun derler insana .sen xxl cumhuriyetinde yaşamıyorsun .Türkiyede yaşıyorsun.özentisin belli ,kime özendiğini bilmesemde.şimdi sana gelen bu allah şaşırttı halleri ileri yaşlarında sana utanç olarak dönecek.evli bir kadın olduğunda yada anne olduğunda.

35
2
yanıtYanıtla
nihal:

belden aşağını açıyosun konuşanlara mı dava açacaksın

32
2
yanıtYanıtla
deli kız:

sen belden aşağısını açarsan sanada belden aşağı hakaret küfür ederler kusura bakma şimdi kalkmış millete namuslu ayaklarına yatma o kadar milletin içinde o kadar medyanın önünde o hareketi yaparsan sonuçlarınada katlanacaksın

33
1
yanıtYanıtla
Anacım:

Siz genel ahlakı mugayir eden hareketle o davranışı sergile, sonrada dava açacağım de. İnsanları tahrik eden bu hareketinizi toplumsal değil evinizde yapın.Bu etik olmayan hareketleri sergileyenler için de yasal bir prosedür uygulanmalı. Özgürüm diye herkesin ahlakıyla oynanmaması gerekir. Bu davranış sanat sınırını çoktan aşmış..

31
0
yanıtYanıtla
Harikasın hatice:

Hatice cim sen kimseye aldırma kalçan 10 numara her zaman açabilirsin

17
12
yanıtYanıtla
Eee piiss:

Belden aşağı konuşulmasını istemiyorsan, belinin aşağısını açmayacaksın..

27
0
yanıtYanıtla
Merkül:

Belden aşağını kamuoyuna açıyorsun ama belden aşağı konuşmayın diyorsun Hatça

25
2
yanıtYanıtla
Ahlak yoksunu:

belden aşağı konuşulmasıni istemiyorsan belden aşağı hareketler yapma o zaman asıl bizim seni şikayet etmemiz lazım çocuklarımıza kötü örnek oluyorsun basit kadın senin kicini izlemek zorunda değil bu millet!!!!!

24
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bu artist tayfasının frenleri(iman)olmadıgından cehenneme yuvarlanmaları kolay oluyor.

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 144 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title