Haberler

Hatay Tüsiad Başkanı Bilecik Mutlu Sona Doğru Giden Bir Yolculuk Var

Tüsiad Başkanı Bilecik Mutlu sona doğru giden bir yolculuk varTÜRKİYE Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Erol Bilecik ve yönetim kurulu üyeleri Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için Hatay'a geldi.

Tüsiad Başkanı Bilecik Mutlu sona doğru giden bir yolculuk var

TÜRKİYE Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Erol Bilecik ve yönetim kurulu üyeleri Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için Hatay'a geldi.

Kentte ilk ziyaretini Hatay Valiliğine gerçekleştiren TÜSİAD heyeti, Hatay Valisi Erdal Ata'dan Zeytin Dalı Harekatının son durumu ve Hatay hakkında bilgiler aldı. TSÜİAD Başkanı Erol Bilecik, burada yaptığı konuşmada, Zeytin Dalı Harekatı'yla birlikte Hatay halkının yaşadığı zorlu yolculuğun mutlu sona doğru giden bir hal aldığını söyledi. Bilecik, Buraya gelirken yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte özellikle son dönemde gerek şehrin çekmiş olduğu yükü gerekse TSK'nın yapmış olduğu Afrin Zeytin Dalı Harekatıyla beraber şehrin gösterdiği bütün fedakarlığı da son derece iyi anlamış arkadaşlarım. Arkadaşlarım derken şunu da kastediyorum, ben doğma büyüme bir Hataylı olarak çekilen hem acıları hem sevinçleri, hem gururu hem de hüzünleri yakinen takip etme şansı buldum. Ama ne mutlu ki bence mutlu sona doğru giden bir yolculuk bu. Özellikle terör odaklarının tamamen temizlendiği, şehrin artık bundan sonra daha fazla işine gücüne bakabileceği, daha fazla milli gelirden pay alabileceği bir noktaya geliyoruz. Tabi 1.5 milyon olan nüfusumuz ve aşağı yukarı yüzde 25 civarında da mülteciyle önemli bir yük kaldırıyor. Bu anlamda sizlerin yapmış olduğu çok önemli. Bu anlamda şehrin ekonomisine pozitif yansıyacak günleri de görmüş olacağız. Nihayetinde bu tür özelliklerle gerek sosyal gerekse gerçekten katkı yapabileceğimiz her noktada taşın altına elini koyan bir TÜSİAD var. Arkadaşlarımla beraber burada olmaktan duyduğum memnuniyeti tekrar ifade etmek istiyorumdedi.

Başkan Erol Bilecik'in yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Koç, Metin Akman, Batu Aksoy, Esin Gürel Argat, Bahadır Balkır, Barış Oran ile TÜSİAD Genel Sekreteri Bahadır Kaleağası'nın yer aldığı heyet, Hatay Valiliği'nin ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı makamında ziyaret etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erdal Ata Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title