Haberler

Hatay'ın Lezzetleri, Uluslararası Gastronomi Festivali'nde Sergilenecek

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Yaratıcı Şehirler Ağı'na katılarak gastronomi ödülüne layık görülen Hatay'ın lezzetleri, Uluslararası Gastronomi Festivali'nde katılımcıların beğenisine sunulacak.

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Yaratıcı Şehirler Ağı'na katılarak gastronomi ödülüne layık görülen Hatay'ın lezzetleri, Uluslararası Gastronomi Festivali'nde katılımcıların beğenisine sunulacak.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Uluslararası Gastronomi Festivali, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 20-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek.

Künefe ikram edilecek

40 ülkeden, 41 şefin katılımıyla gerçekleştirilecek olan festivalde, Hatay'ı ve lezzetlerini Hatay Büyükşehir Belediyesi Gastronomi Proje Uzmanı Şef Celil Erkan, temsil edecek.

Türk mutfağının zengin lezzetlerinin yerelden ulusala taşınacağı renkli festivalde, Hatay mutfağını tanıtacak olan Erkan, damak çatlatan lezzetler arasına adını yazdıran kentin yöresel lezzeti künefeyi de katılımcıların beğenisine sunacak.

HATAY MUTFAĞI GAZİANTEP FESTİVALİ'NDE

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 20-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 'Uluslararası Gastronomi Festivali'ne katılıyor.

Bu yıl ilki düzenlenen ve 40 ülkeden 41 şefin katılımıyla gerçekleştirilecek olan festivalde, HBB ve Hatay Mutfak Uzmanı Abdulcelil Erkan, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Yaratıcı Şehirler Ağı'na katılarak gastronomi ödülüne layık görülen Hatay'ı temsil edecek.

Türk mutfağının zengin lezzetlerinin yerelden ulusala taşınacağı renkli festivalde, Hatay mutfağını tanıtacak olan Erkan, damak çatlatan lezzetler arasına adını yazdıran kentin yöresel lezzeti künefeyi katılımcıların beğenisine sunacak.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title