Haberler

Hatay: DYP Lideri Ağar İskenderun'da

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, Türkiye'de Terörü Besleyen Ovadan Yukarı Doğru Gidişlerin Önünü Keseceklerini, Makine Gibi Devamlı Terörist Üreten Bir Çarkı Ortadan Kaldıracaklarını Söyledi.

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, Türkiye'de terörü besleyen ovadan yukarı doğru gidişlerin önünü keseceklerini, makine gibi devamlı terörist üreten bir çarkı ortadan kaldıracaklarını söyledi.

Hatay'ın İskenderun İlçesi Belediye Başkanı Mete Aslan'ın verdiği iftar yemeğine katılan Ağar, DYP'nin milletten başka kimseye hesap vermeyen köklü bir parti olduğunu belirterek, "Alanlarda, söylediklerimizi yanlış yerlere çekenlerden gelecekte hesap soracağız. Bizi en iyi millet anlıyor. Karış karış Türkiye'yi dolaşıyoruz. Millet; terör, kavga, dövüş istemiyor. Biz de aynı şeyleri söylüyoruz. Ülkenin bölünmez bütünlüğü öncelikli isteğimizdir. Türkiye dev bir imparatorluktur, her konuda kendine yetecek durumdadır. Ne yazık ki iş bilmeyen hükümet, çözümü sürekli olarak dışarıda aramaktadır" dedi.

Ağar, ekibinin her an seçim olacak gibi hazır olduğunu belirterek, "Biz, Türkiye'de her kesimi tanıyoruz. Üniversite, akademisyen çevrelerini biliyoruz, Türkiye'deki bütün iş alemini, Türkiye dışındaki bilim adamı, işadamı, bürokrat olarak katkı yapan bütün kadroları tanıyoruz. Akademisyenler, bürokratlar, mühendisler, bilim adamları hepsi bizim işaretimizi bekliyor. DYP'nin ekibi hazır. Ülkenin yönetimine talibiz. Bunu en iyi yapacak güçteyiz" diye konuştu. AK Parti Hükümeti'nin merkez sağı temsil edemediğini savunan Ağar, şunları söyledi:

"1955 yılında Menderes ile başlayan güçlü merkez sağ, Demirel ve Özal ile devam etti. Bu liderler ayrımcılık, adaletsizlik yapmadı. İşçiyi, köylüyü ezdirmedi, Kıbrıs konusunda asla taviz vermedi. AK Parti Hükümeti asla merkez sağı temsil edemiyor. DYP, milletin iradesiyle tek başına iktidar olarak tüm sorunlarını çözecek ve huzurlu, güçlü, itibarlı bir Türkiye yaratacaktır."

Terörle mücadelede ortaya koydukları tabloyu anlayanın anladığını, ancak bir takım çevrelerin anlamamakta ısrar ettiğini söyleyen Ağar, "Biz Türkiye'de ihtiyaç olduğu dönemde terörle mücadelenin en zor sorumluluğunu yüklendik. Herkesin masa altına kaçtığı zaman biz dağda, bayırda canla, başla çalıştık. Milletle beraber o zorluğun üstesinden geldik. Türkiye'de terörü besleyen, ovadan yukarı doğru gidişlerin önünü keseceğiz. Bir makine gibi devamlı terörist üreten bir çarkı ortadan kaldıracağız. Dün Irak Dışişleri Bakanı açıklama yapıyor; benden 15 gün sonra, 'Biz burada PKK'ya karşı hiçbir şey yapamayız' diye. Benim 15 gün önce yaptığım açıklamadan sonra hükümetin terörle mücadeleyi ihale ettiği yerler 'Biz bu konuda bir şey yapamayız' diyor. Bizim feryadımız ve acelemiz, Türkiye'nin gelecekteki büyük sıkıntıya düşmemesinden dolayıdır. Türkiye, kendi meselesini kendisi çözmelidir. Türkiye hiçbir meselesini dışarıya asla ihale edemez. Burası bir dev imparatorluğun varisi. Türkiye, kendine güvenecek. Gücüne güvenecek, zorlukların üzerinden tek başına gelmeyi üstlenecektir" ifadelerini kullandı.

İskenderun Belediye Başkanı Mete Aslan'a da övgüler yağdıran Ağar, Aslan'ın 3 dönemdir yürüttüğü belediye başkanlığında örnek gösterildiğini, İskenderun'u Avrupa kenti yaptığını, gelecekte başka görevlerde daha önemli başarılara imza atacağını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title