Haberler

Son dakika haberi! Hastanede annesi tedavi görürken, kendi de fabrika dumanından hasta oluyordu

Güncelleme:

Bir son dakika haberine göre Hastanede annesi tedavi görürken, kendi de fabrika dumanından hasta oluyordu Topkapı'da fabrikadan yükselen duman hastanede tedavi görenler zor anlar yaşatıyor Topkapı'da bulunan özel bir hastanenin yakınında bulunan fabrikadan çıkan duman ve kötü koku, hastanede tedavi görenlerin sağlığını...

Hastanede annesi tedavi görürken, kendi de fabrika dumanından hasta oluyordu

Topkapı'da fabrikadan yükselen duman hastanede tedavi görenler zor anlar yaşatıyor

İSTANBUL - Topkapı'da bulunan özel bir hastanenin yakınında bulunan fabrikadan çıkan duman ve kötü koku, hastanede tedavi görenlerin sağlığını olumsuz şekilde etkiliyor.

İddiaya göre Topkapı'da bulunan bir özel üniversite hastanesinde tedavi gören hastalar, çevrede bulunan bir fabrikanın yaydığı duman ve kötü koku nedeniyle zor anlar yaşıyor. Özellikle akşam saatlerinde yaşanan kötü koku nedeniyle, hastanede yatan hastalar ve yakınları camlar kapalı olmasına rağmen boğazlarının yandığını belirtiyor. Hastane yetkililerinin de defalarca bu fabrika hakkında şikayette bulunmasına rağmen konuyla ilgili bir çözüm bulanamadığı öğrenildi.

Hastanede annem tedavi görürken her gece boğazımız yandı

Annesinin tedavisi için hastane de bir süre kaldıklarını ve hemen her gece bu kötü kokuya maruz kaldıklarını ve sürekli boğazlarının yandığını belirten Ogün Dalkılıç, "Annem hastanede bel ameliyatı oldu. Orada yakından gelen bir duman ve boğazı yakan bir kokuya maruz kaldık. Biz bunu hastane yetkililerine söyledik. Ancak onlar da bize 'biz de bununla uğraşıyoruz ama bir türlü sonuç alamadık' dediler. Özellikle geceleri herhalde belli olmasın diye siyah bir duman ve o kukuyla rahatsız olduk. Hastanenin hemen yanında böyle bir durumun olması çok kötü. Hastane yetkililerinin de bu konuda şikayetlerinin de olduğunu öğrendik ama sonuç alınamamış. Ben işletmelerin kapatılması taraftarı değilim ama filtre takılarak onun daha zararsız hale gelmesi önemlidir diye düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title