Haberler

Hastane Müdürü Çalışanları Denetledi, İdrar Numunesi Yerine Verdiği Çay Fark Edilmedi

Güncelleme:

Ermenistan'da gelen şikayetler üzerine kurumun laboratuvarını denetleyen hastane müdürü, sonuçlar karşısında şoke oldu. İdrar numunesi yerine verdiği çayı bile fark etmeyen çalışanların çoğu kovuldu.

Ermenistan'ın Masis kentinde bir hastanenin müdürü olan Nune Avanesyan, hastanenin laboratuvarındaki çalışanları denetlemek amacıyla idrar testi için idrar örneği yerine çay verdi. Uzmanlar idrar yerine çay olduğunu fark etmedi ve çay ile yaptıkları testin sonuçlarını sundu.

ŞİKAYETLER ÜZERİNE HAREKETE GEÇTİ

Masis kentinde bir hastanenin müdürü olan Nune Avanesyan, hastalardan gelen şikayetler üzerinde laboratuvardaki uzmanları denetleme kararı aldı.

ÇAYI FARK ETMEDİLER

Denetimleri aktaran Avanesyan "Kendi kanımı farklı isimlerle verdim, her birinde farklı sonuçlar aldım. İdrar örneği yerine çay verdim, idrar sonucu aldım. Raporda örneğin içinde de tüm hücresel bileşenlerin olduğu yazılıydı" ifadelerini kullandı.

8 KİŞİ İŞTEN ÇIKARILDI

Avanesyan, laboratuvarın çalışanlarının defalarca uyarıldığını, denetimin ardından da 15 çalışandan 8'inin işten çıkarıldığını söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Ermenistan Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün?
500

Yorumlar (2)

artvinli:

rusya başta olmak üzere gürcistan, ermenistan, azerbaycanve iran bu devletlerin tüm hastaneleri bizden 40 sene geride ayrıca hastahanelerinde kedi kadar fareler cirit atıyor inanmazsanız oraya gidenlere sorun

4
1
yanıtYanıtla
Ho:

Biluribin fazla çıksa ne olacak eksik çıksa ne olacak. Çoğu hastalığın zaten çaresi yok. Gidecez yani :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title