Haberler

Hasat Öncesi Yollarda Bakım Onarım Çalışması

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, hasat dönemi öncesi tarla yollarında bakım ve onarım çalışması yürütüyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, hasat dönemi öncesi tarla yollarında bakım ve onarım çalışması yürütüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, il genelinde 6 bin kilometre civarında olduğu hesaplanan tarla yollarında bakım çalışmalarına başlandı.

2018 yılı itibariyle tarla yollarındaki bakım ve onarım çalışmaları, belediyenin araç parkına dahil edilen 8 adet yeni greyderle sürdürülüyor.

Kış ve ilkbahar aylarında yaşanan yoğun yağışlar nedeniyle tarla yollarında meydana gelen bozulmalar, derin yarıklar ve yüksek setler, greyderler ile düzlenerek tarım makinelerinin ulaşımı için daha elverişli hale getiriliyor.

Belediye tarafından yürütülen çalışmalar ile Çorlu, Çerkezköy ve Muratlı ilçelerinde tarla yollarında bakım çalışmaları tamamlandı.

Mayıs ayı sonu itibariyle Saray, Şarköy ve Marmaraereğlisi'nde çalışmalar tamamlanırken, kırsal mahallelerinin sayısı fazla olan ve büyük tarımsal arazilere sahip Malkara, Süleymanpaşa ve Hayrabolu'da tarla yollarındaki bakım çalışmaları haziran ayı ortasında bitirilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title