Haberler

Haraç Çetesini Polise Şikayet Eden Fabrika İşçisi Kabusu Yaşadı!

Güncelleme:

İzmir'de kendisinden haraç isteyen 2 kişi hakkında polise gidip şikayetçi olan işçi ölümden döndü. Şikayetçi olduğu 2 saldırgan tarafından feci şekilde dövülen talihsiz adamın kolu ve burun kemiği kırıldı.

İzmir'de kendisinden haraç istediklerini iddia ettikleri 2 kişi hakkında polise gidip şikayetçi olan Cüneyt Açıkgöz ölümden döndü. Şikayetçi olduğu İzzet Y. ile Yiğit Ö. tarafından feci şekilde dövülen Açıkgöz'ün kolu ve burun kemiği kırıldı.

CUMHURİYET SAVCILIĞI'NA BAŞVURDU

Yeniasır'da yer alan habere göre; İzmir'in Menderes ilçesinde yaşayan Cüneyt Açıkgöz, aynı mahallede oturan iki kişinin yolunu kesip, 'haraç' adı altında kendisinden zorla para istediğini iddia ederek Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulundu.

ÖLDÜRESİYE DAYAK YEDİ

Şüpheliler İzzet Y. ile Yiğit Ö. ifade verdikten sonra kendisinden şikayetçi olduklarını öğrendikleri Açıkgöz'ü öldüresiye dövdü. Açıkgöz'ün evini basıp, cüzdanındaki parayı aldığı öne sürülen iki kişi, yine ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kolu ve burun kemiği kırılan Açıkgöz sığınma evinde devlet koruması altına alındı.

25 DAKİKA BOYUNCA DÖVDÜLER

Açıkgöz, "Kapıyı kırıp içeri girdiler. Tekme ve yumruk vurup, beni sopalarla dövdüler. Yaklaşık 25 dakika boyunca beni bu şekilde darp ettiler. Daha sonra cüzdanımda bulunan bir miktar parayı alıp gittiler. Günlerce hastanede kaldım. Burum, kolum kırıldı. Kafamda ağır darp izleri var" dedi.

DEVLET KORUMASI ALTINA ALINDI

Darp edildikten sonra Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek yine kendisini darp eden İzzet Y. ve Yiğit Ö. hakkında şikayette bulunduğunu anlatan Açıkgöz, "Beni işkence yapar gibi evimde döven insanlar şu an ellerini kollarını sallayarak dışarıda dolaşıyor. Menderes İlçe Kaymakamlığı'ndan yardım istedim beni sığınma evine yerleştirip koruma altına aldılar. Ancak onlar yüzünden Menderes'teki evime gidemiyorum.

Bu zorbaların tutuklanması için illa beni öldürmeleri mi gerekiyor?" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Menderes İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (104)

cumhuriyet kaldırılması lazım:

şeriat olsaydı barınamazdı bunlar kemalizmi siyasete alet etmişler belliki

16
22
yanıtYanıtla
Hayalet dünya:

Seriatcilar gelip ülkende elini kolunu salayarak adam öldürüyor sonra birsey olmamis gibi ucaga binip gidiyor

yanıt21
yanıt11
türk:

allahın şeriatımı yoksa sonradan çıkma tarikat ve cemaatlerin şeriatımı

yanıt3
yanıt2
Mert ekin:

Adamın burnunu kolunu kırmışlar 2 saat yayında kalır ama Ahmet kuralın yanağını çizdiği şarkıcı 10 gündür manşetten inmiyor

35
1
yanıtYanıtla
Kargocu:

Eğer bir Hakim , Savcı veya bir Avukatın kardeşini bu hale getirselerdi o insanlara ne olurdu ???? işte türkiyedeki adalet bu. . . . .

34
0
yanıtYanıtla
asa:

işçiyi içeri atmamışlar işte, ne büyütüyorsunuz?. bence adalet sisteminde gelişme var.

30
1
yanıtYanıtla
Ak Ülkücü:

Devletimize pislik atmak için yapılmış bi haber. İtibar etmeyiniz. . .

2
28
yanıtYanıtla
SADİ:

SADRAZAMLAR HEP DEVŞİRMEDİR.

yanıt0
yanıt0
gerçekler:

sizin derdiniz zaten insanlar değil insanların neler çektiği değil varınız yoğunuz devlet yalnız unuttuğun bişey var çakma ülkücü milletin olmadığı yerde devlet olmaz. devlet halkının itiyaçlarını karşlamazsa devlet olmaktan çıkar.

yanıt3
yanıt0
vatan:

burası muz cumhuriyeti mi burası dağ başımı bu ülkenin polisi hakimi savcısı yok mu bu eşkiyalar bir ceza almayacak mı

30
0
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title