Haberler

Hande Ataizi'nin 4 Bin Dolarlık Çantası Bulundu

İstanbul - (dha)- Oyuncu Hande Ataizi, Kafede Çaldırdığı 4 Bin Ytl'lik Çantasına Kavuştu. Hande Ataizi'nin Çantasını Polislere Teslim Eden 10 Yaşındaki Çocuk Ve Hırsızlık Olayına Karıştığı Öne Sürülen Bir Kişi De Gözaltına Alındı.

İSTANBUL - (DHA)- Oyuncu Hande Ataizi, kafede çaldırdığı 4 bin YTL`lik çantasına kavuştu. Hande Ataizi`nin çantasını polislere teslim eden 10 yaşındaki çocuk ve hırsızlık olayına karıştığı öne sürülen bir kişi de gözaltına alındı.

Ortaköy`de kafede çantasını çaldıran Hande Ataizi polise gidip hırsızlar hakkında şikayetçi olmuştu. Olaydan sonra soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Bu arada çantayı çalan şahıslar, eline 50 YTL verdikleri bir çocuğu emniyete gönderip, çantayı teslim ettiler. Çantayı getiren çocuğu gözaltına alan polis ekipleri, çocuğun verdiği bilgi doğrultusunda hırsızlık olayına karıştığı öne sürülen bir kişiyi yakaladı. Yakalanan zanlı Asayiş Şube Müdürlüğü`ne götürülüp gözaltına alındı. Çantayı getiren çocuk ise, çocuk şube müdürlüğüne gönderildi.

Ataizi, Asayiş Şube Müdürlüğü çıkışında, çantasının çalınmasından sonra çevresindeki insanların, ¨boşu boşuna polise gitme¨ dediğini, zira bulunamayacağını söylediklerini anlattı. Pes etmediğini belirten Ataizi, ¨Demek ki istenince, peşine düşünce oluyormuş. Genelde insanlar bir gününü karakolda geçirmek istemiyorlar. Zabıt tutulması zor bir iş. Sonuç itibariyle Türk polisi iyi çalışıyor¨ dedi.

Çantasının bulunduğunu ancak içindeki eşyaları ile parasının bulunmadığını belirten Ataizi, ¨Şu an içindekiler yok ama ileriki günlerde içindekiler de bulunacak. Zaten bir kişi yakalandı. İki kişi daha bulunacak. Çocuğun olayla hiçbir alakası yok¨ şeklinde konuştu. Çantayı çalanların Arap kılığında kafeye geldiklerini ve Arapça menuyü söylediklerini belirten Ataizi, ¨Düzen süper, kostümler falan süper, çok iyi hazırlanmışlar¨ dedi. Ataizi, daha sonra 34 BN 9247 plakalı otomobiliyle Asayiş Şube Müdürlüğü`nden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title