Haberler

Halk Bankası, Kredi Kartında Program Ortaklığına Gidecek

Halk Bankası, Bireysel Bankacılık ve Kredi Kartı Alanında Pazar Payını Artırmak İçin, Taksitli Kart Programlarına Sahip Bankalarla Görüşmeye Hazırlanıyor. Halk Bankası, Taksitli Kart Uygulamaları ve Sadakat Programlarının İnceleyerek, Program Ortaklığı Konusunda Yazılı Alternatif Teklifler İsteyecek.

Halk Bankası, bireysel bankacılık ve kredi kartı alanında pazar payını artırmak için, taksitli kart programlarına sahip bankalarla görüşmeye hazırlanıyor. Halk Bankası, taksitli kart uygulamaları ve sadakat programlarının inceleyerek, program ortaklığı konusunda yazılı alternatif teklifler isteyecek.

Halk Bankası'ndan İMKB'ye gönderilen açıklamada, bankanın yönetimi kurulunun bireysel bankacılık ve kredi kartı alanında pazar payını artırmak istediği kaydedildi. Bu kapsamda yönetim kurulunun, piyasada bilinen taksitli kart programlarına sahip banklarla görüşülmesine karar verdiği vurgulanan açıklamada, bu bankaların taksitli kart uygulamaları ve sadakat programlarının incelenmesi, değerlendirilmesi ve program ortaklığı konusunda yazılı alternatif teklifler isteneceği bildirildi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title