Haberler

Hakan Karahan Oyunculuğa Isındı

Güncelleme:

Hakan Karahan yeni projesi Zeytin Tepesi ile izleyiciyle yeniden buluştu.

İddiali bir karakter ile ekrana dönen Hakan Karahan, geçtiğimiz günlerde başlayan ve ilk bölümü ile dikkatleri çeken Zeytin Tepesi dizisinde Ragıp Tolunay karakterine hayat veriyor. Kasabanın en nüfuslu ve zengin adamını olan Ragıp Tolunay, kibar, saygılı ve sevecen görüntüsünün altında ise acımasız bir katil olarak ekranda olacak.

Çeşitli kuruluşlarda yaptığı başarılı yöneticilik ve yönetim kurulu üyeliği kariyerinin ardından oyunculuktaki başarısını da gözler önüne seriyor.

2007 yılında 'Sağır Oda' dizisi'nin senaryosunu yazan ve bu dizi ile oyunculuğa ilk adımını atan Hakan Karahan, 2009'da "Gölgesizler" , 2010'da "Kaptan Feza" filmlerin de rol almasının yanı sıra yapımcılığını da üstlenmiştir.

Hakan Karahan'ın başrol oynadığı ve performansı ile beğenileri topladığı "Ateşin Düştüğü Yer' filmi Montreal Film Festivali'nde en iyi film ve FIPRESCI (Uluslararasi Film Eleştirmenleri Birligi) ödüllerini de kazanmıştır.

Oyunculuğuyla beğenileri toplayan Hakan Karahan, Çarşamba akşamları Zeytin Tepesi ile Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title