Haberler

Hakan Çalhanoğlu'ndan eleştirilere yanıt: İnsan üzülüyor

Hakan Çalhanoğlu deplasmanda 4-0 yendiğimiz Moldova maçı sonrasında açıklama yaptı. Deneyimli oyuncu kendisini eleştirenlere, "Kalitem de ortada, bunu kaç kere ispatladım. İnsan üzülüyor gene de halkımızdan böyle eleştiriler almaya ama devam etmemiz gerekiyor" dedi.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Türkiye'nin Moldova ile oynadığı karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Çok mutlu olduklarını ve şampiyona yolunda iyi devam ettiklerini belirten Çalhanoğlu, "Çok mutluyuz. 2 galibiyet aldık. İnşallah gelecek kampta da aynı isteğimizi ortaya koyarız. Arnavutluk'un kazanması da bizim için iyi oldu, mutluyuz. Eleştiriler gelecektir ama ben hiçbir zaman başımı eğmem. Sonuçta ben ülkem için oynuyorum ve milletimizi mutlu etmek için elimizden geleni yapmamız gerekiyor." dedi.

Hakan Çalhanoğlu'ndan eleştirilere yanıt: İnsan üzülüyor

"KALİTEM ORTADA, KAÇ KEZ İSPATLADIM"

Çalhanoğlu kendisine yapılan eleştiriler için, "Kendimden şüphem yok, kendime güveniyorum. Kalitem de ortada, bunu kaç kere ispatladım. Milan'da forma giyiyorum. Bugün önemli olan milli takımın galibiyeti. İnsan üzülüyor gene de halkımızdan böyle eleştiriler almaya ama devam etmemiz gerekiyor. İnşallah bu turnuvaya bu sefer rahat katılırız. Her zaman son dakikalara bırakıyoruz. Turnuvaya iyi başladık, iyi devam ediyoruz inşallah iyi de bitiririz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hakan Çalhanoğlu Moldova Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (20)

maho ağa:

ne kalitelisi? izleyenlere saç yolduruyorsun. . .

3
7
yanıtYanıtla
Ft.:

bu Hakan''a adamdır diyenlerin beyin problemimi var? bizene adamlığından kötü oynuyorsun eleştiriliyorsun. eleştirileceksin de sanki hayrına mı oynuyorsun? ama senin kötü oynamadan kadar sende ısrar edenlerinde sorunu bu. milli takımda o formayı giyecek bir sürü ADAM var.

3
6
yanıtYanıtla
gs:

çok bilmiş say bakalım o adam dediklerini. herkes tatil yaparken senin gibi ne olduğu belli olmayan insanlar hakaret ederken o çocuklar orada milli dava uğruna canla başla oynuyorlar.

yanıt2
yanıt0
SOKULLU FERİT:

LAN GS MİSİN NESİN ADAMLAR MİLLİ DAVA İÇİN DEĞİL CUKKALARI İÇİN OYNUYOR PARA ALMIYORLAR M SANIYOSUN GİT Bİ BEYİN AMELİYATI OL GEL BEN BURDAYIM

yanıt0
yanıt0
nizamettin nizam:

hakan adamdır gerisi yalandır. . . .

5
2
yanıtYanıtla
VAR:

GİT YATAGINDA YAT NİZO DOLANMA

yanıt0
yanıt0
YAVUZ HAN:

ADAM GİBİ ADAM HAKAN ÇALHANOĞLU

4
2
yanıtYanıtla
aldırma gönül:

sen bakma onlara aslan parçası sen bizim gururumuzsun.

4
1
yanıtYanıtla
ali doğan mersin:

bu oyuncunun kailtesini eleştiren kişilerin futboldan anlamadığı ortaya çıkıyor

2
1
yanıtYanıtla
team system:

kalitesi hakkında bilgi verir misin o zaman ! Sahada hangi problemi çözüyor , mesela takıma ne gibi faydası var açıklar mısın !

yanıt0
yanıt1
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title