Haberler

Hagi: Yeniden Türkiye'de Görev Yapabilirim

Romanya Birinci Lig Takımlarından Steau Bükreş Takımı'nın Teknik Direktörlüğünü Yapan Gheorghe Hagi, Yeniden Türkiye'de Görev Yapabileceğini Söyledi.

Romanya Birinci Lig takımlarından Steau Bükreş Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Gheorghe Hagi, yeniden Türkiye'de görev yapabileceğini söyledi.

Kariyerinin en parlak günlerini yaşadığı Galatasaray'dan uzak kaldığını ifade eden Hagi, "Ama iyi haberler alıyorum. Onlar da sezona bizim gibi iyi başladı. Ancak şimdi bir değerlendirme yapmak için çok erken" dedi.

Kendisiyle kıyaslanan Lincoln'ün iyi transfer olduğunu belirten Hagi, ''Tekniği yüksek, iyi paslar atıyor ve asist özelliği var, ayrıca çok çalışıyor'' derken, ''Biz Lincoln'lü Schalke'yi 1-0 yenmiştik'' hatırlatmasını yapmaktan da geri kalmadı.

Türkiye ile Romanya arasında gelir bakımından büyük farklar olduğuna değinen Hagi, beğendiği Türk futbolcular bulunduğunu, ancak transferlerin maddi olarak çok zor olduğunu belirtti.

Emre Aşık'ın Steau Bükreş'e transferiyle ilgili olarak ''Her şey geçti'' diyen hagi, tekrar Türkiye'de çalışmasının da her zaman mümkün olduğunu dile getirdi.

Fenerbahçe'nin Roberto Carlos transferini de değerlendiren Hagi, şöyle konuştu:

''Roberto Carlos büyük bir yıldız. Mükemmel bir sol ayak. Defans oynuyor ama ofansif yönü de çok güçlü. Fenerbahçe'ye faydalı olacaktır. Yeni transferler Türkiye Ligi'ni zenginleştirdi, kalite biraz daha yükseldi.''

Hagi, Türk Milli Takımı ile ilgili olarak da, ''Fatih Terim tecrübeli ve kaliteli bir hoca. Ne yapması gerektiğini bilir. Türkiye her geçen gün daha iyi bir takım oluyor. Başarılı olacaklar'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title