Haberler

Hadise, RTÜK'e Kafa Tuttu: Özgürüm, İstediğimi Giyerim

Güncelleme:

Klibindeki ateşli sahneler nedeniyle RTÜK'ten ceza yiyen Hadise'ye yeni klibinde mont giymesi hatırlatıldı. Bunun üzerine Hadise, "Özgürüm, istediğimi giyerim. RTÜK ceza verecekse verir." dedi.

Bostancı Gösteri Merkezinde konser veren Hadise sahne öncesi soruları yanıtladı. "Sıfır Tolerans" şarkısının klibi müstehcen bulunduğu için RTÜK'ten ceza aldıktan sonra, "Farkımız Var" klibinde montla kamera karşısına geçmesi hatırlatılınca "Tam istediğim gibi bir klip çektim. Beni hiçbir şey korkutmaz. İstediğimi yaparım, özgür bir sanatçıyım. RTÜK ceza verecekse de verir" diye konuştu.

KADIN-ERKEK AYRIMI YAPILIYOR

Cezalar konusunda ayrım yapıldığını dile getiren şarkıcı, "Bence kadınlar bu konuda daha çok eziliyor. Erkek sanatçıların öpüşmeli sahneleri daha çok var. Bir kadının dansı, vücudu, saçı, makyajı çok konuşuluyor. Bu konuda kadın-erkek ayrımı yapılıyor. Benim sokakta elimi tutup teşekkür eden kadınlar oldu. Ben de onlara teşekkür ederim. Kadının sesi olmaya devam edeceğim" dedi.

"O GİYDİ DİYE BEN GİYEMEYECEK MİYİM?"

Yeni klibinde giydiği mont Kim Kardashian'ın montuna benzetildiği için gelen eleştiriler hakkında da konuşan Hadise, "Benzetilmedi, kıyafet aynı. Kim giydi diye ben giyemeyecek miyim? Yapacak bir şey yok. Eşi Kanye West'in tasarımı, ben de onun tasarımlarını beğeniyorum" diye konuştu.

"SEVGİLİM OLSA ELİNDEN TUTUP ÇIKARIM"

Paris tatilinde Hakan Sabancı ile eğlendiği iddia edilen şarkıcı, "Ben kardeşlerimle tatile gittim. Benim de tanıdığım insanlar oluyor. Orada karşılaştık, birlikte eğlendik. Hadise'nin yanında bir erkek olsun hemen haber oluyor. Benim gerçekten hayatımda bir adam olursa elini tutup çıkarım karşınıza" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mola Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500

Yorumlar (99)

izmirli kerem:

Kadın haklı, madem özgürlükçü bir dünyadayız her türlü özgürlüğe izin verilmeli. Yaşasın batı medeniyeti.

9
23
yanıtYanıtla
TANER TAN:

Üzüldüğüm bu hayasız,bu edepsizlere de öldüklerinda cenaze namazı kılınacak.

20
7
yanıtYanıtla
muro:

Kadın Sesiyle değil vücuduyla para kazanıyor

20
2
yanıtYanıtla
apo akdag:

RTÜK kendi işine baksın. adamın canını sıkmasın

7
12
yanıtYanıtla
Mehmet:

Hadisenin saçma sapan zihniyeti işte; diyor ki ben Atatürk çocuğuyum. Atatürk çocuğu olmak olu ortada soyunmak mı? Atatürk çocuğu olmak hayasız olmak mı? Atatürk çocuğu olmak İslam dinin Emir ve yasaklarına karşı gelmek mi? ilgisiz alakasız savunma metotları işte. Yazıklar olsun buna ve bunun gibi düşünceleri destekleyenlere.

17
1
yanıtYanıtla
hakkı aydın bulut:

mehmedim çok yaşa kardaş çok yaşa can kardaşım lafı tam yerine oturtmuşsun çok yaşa can kardaşım

yanıt4
yanıt0
Ebu Huzeyfe:

Allah belanı versin şeytan

5
12
yanıtYanıtla
Öz:

Senin memlekete ne katkın var,bir de kadının sesi olacağım diyorsun,medeniyeti bedenini açmakta sanıyorsan,hayvanlar daha medeni o zaman.Türk kadını bu değil,illa edep,illa edep....

15
1
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

güzel kadın ancak kadın çok özel bir varlıktır bu özlliğini ve güzelliğini bu kadar servis etmez ki

13
3
yanıtYanıtla
hakkı aydın bulut:

kardaş yapma gözünü seveyim bunun neresi güzel kadın yüzünde 8 kilo boya var yapma kardaşım insaf eyle

yanıt6
yanıt0
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title