Haberler

'Hadi Hadi' Savaşı!

Yılın Şarkısı 'Hadi Hadi' İbrahim Tatlıses ile Fatih Ürek'i Birbirine Düşürdü! Ürek, Şenay Düdek'li Dobra Dobra'da Çarpıcı Açıklamalar Yaptı!

YILIN ŞARKISI 'HADİ HADİ' İBRAHİM TATLISES İLE FATİH ÜREK'İ BİRBİRİNE DÜŞÜRDÜ! ÜREK, ŞENAY DÜDEK'Lİ DOBRA DOBRA'DA ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPTI!

Şenay Düdek'li Dobra Dobra programına konuk olan Fatih Ürek, yaza damgasını vuran "Hadi Hadi şarkısının herkes tarafından sevildiğini ve paylaşılamadığı için çok sevindiğini belirtti. Çok uzun yıllardır böyle bir parça peşinde koştuğunu belirten Fatih Ürek "Hadi Hadi" şarkısı için, "Bu şarkı için neredeyse 20 yıl bekledim. Bu şarkı benim çocuğum gibi. Ve bu şarkı ile ölmek isterim." tanımını kullandı.

Geçtiğimiz gün anonim olan şarkı için söz yazan Aslı Zen Yentur'un konuk olduğu İbo Show programında, İbrahim Tatlıses'in "Allahın izniyle bu şarkıyı albümümde ben de okuyacağım. Fatih kardeşimden de izin aldım." demesi Fatih Ürek'i biraz üzmüş. Çünkü Ürek, bu şarkıyı kimseye vermek istemediğini belirtiyor.

Bu şarkı sayesinde işlerinin de çok daha fazlalaştını söyleyen Ürek, "Bu şarkı sayesinde ben "kral"oldum. 3 günde 2500 kişi benim mekânımı dolduruyor… 100'lerce insan da kapılardan dönüyor. Bunların hepsini bu şarkıya borçluyum. Bu nedenle bu şarkı benimle bütünleşti artık. Herkes beni bu şarkıyla anımsıyor, başkası söylerse tüm büyüsü bozulacak. Hem bu şarkı, İbrahim Tatlıses şarkılarından da farklı tarzı olan bir şarkı. O'na yakışmaz." açıklamasında bulundu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title