Haberler

Hacettepe Üniversitesi Baharda Sanatla Dolu

Hacettepe Üniversitesi, Bahar Dönemi Kültür ve Sanat Etkinlikleri Kapsamında Dünyaca Ünlü Müzikalleri Yarın Başkent Sahnesine Taşıyacak. Üniversite, Düzenleyeceği Sergilerle ve Hacettepe Senfoni Orkestrası'nın Vereceği Konserle de Başkentlileri Sanatla Buluşturacak.

Hacettepe Üniversitesi, Bahar Dönemi Kültür ve Sanat Etkinlikleri'ne müzikaller, sergiler ve konserlerle devam ediyor. Bu kapsamında üniversite dünyaca ünlü müzikalleri Ankaralı sanatseverlerle buluşturacak. Projesini Ankara Devlet Konservatuarı öğretim üyesi Ekrem Öztan'ın oluşturduğu ve solistliğini Tiyatro Bölümü öğretim üyesi Seçil Öztan'ın yaptığı "Müzikallerden" adlı gösteride, Gülüm Pekcan Dans Tiyatrosu da danslarıyla geceye renk katacak. Dünyaca ünlü Broadway müzikallerinin yanısıra sevilen Türk müzikallerinden örneklerin de sunulacağı gecede, "My Fair Lady-I Could Have Dance All Night, Evita- Don't Cry For Me Argentina, Phantom Of The Opera-Think Of Me, Newyork Newyork, Cats-Memory, Keşanlı Ali Destanı-Kadın Deniz Gibidir, Yedi Kocalı Hürmüz-Tanrım, Lüküs Hayat ve 7 Kadın -İyi Ki Geldim" eserlerinden bölümler seslendirilecek. "Müzikallerden" gösterisi, yarın saat 19.00'da Hacettepe Kültür Merkezi M Salonu'nda ve ücretsiz olarak yapılacak.

-2 SERGİ, 1 KONSER-

Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Ateş'in "New York Modern Sanat Müzesi, Metropolitan Müzesi, Washington Ulusal Sanat Galerisi ve Phladelphia Sanat Müzesi Koleksiyonları" adlı sergisi de 30 Nisan'da itibaren sanatseverlerle buluşacak. Sanatçının resimleri Beytepe, Mehmet Akif Ersoy Salonu'nda görücüye çıkacak. Aynı gün saat 19:00'da ise Hacettepe Senfoni Orkestrası sahnede olacak. Şef Erol Erdinç yönetimdeki orkestra HÜ Kültür Merkezi M Salonu'nda müzikseverlerin karşısına çıkacak. Prof. Dr. Baysal Batman Anısına düzenlenen Figen Batman Resim Sergisi ise Beytepe Sanat Galerisi'nde 1-2 Mayıs tarihleri arasında görülebilecek. (ANKA)

(GO/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title