Haberler

Willie Solomon Ve Ira Clark Fenerbahçe Ülker'de

İstanbul (dha) Fenerbahçe Ülker Basketbol Erkek Takımının Yeni Oyuncuları Ira Clark Ve Willie Solomon'un İmza Törenleri Bugün Yapıldı.

İSTANBUL (DHA) Fenerbahçe Ülker Basketbol Erkek takımının yeni oyuncuları Ira Clark ve Willie Solomon`un imza törenleri bugün yapıldı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın toplantı odasında düzenlenen imza törenine Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Asbaşkan Murat Özaydınlı, Şubeden sorumlu yönetici Semih Özsoy, Basketbol Şubesi Direktörü Nedim Karakaş, Takım menajeri Cenk Renda ve Fenerbahçe Ülker Basketbol takımı icra kurulu üyesi Aydın Acun katıldı.

İmza töreninde konuşan Asbaşkanı Murat Özaydınlı, Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol takımımının bu sene ses getirecek bir kadro yarattığını belirterek¨Fenerbahçe Ülker`i sadece basketbol liginde değil, Avrupa`da da çok ses getiren ve ülkemizin bayrağını gururla taşıyan bir takım olarak göreceksiniz. Transferlerin hepsi birbirini kanıtlamış oyuncular¨ dedi.

Bir basın mensubunun ¨100. Yılda profesyonel futbol takımı gibi basketbol takımımın hedefinin şampiyonluk olup olmadığı yönündeki¨ sorusuna ise Asbaşkan Murat Özaydınlı ¨Fenerbahçe her sezona her branşta kupaları almak için yola çıkar. Ülker gibi sponsorların katkıları arttıkça amatör şubelerde başarılarımız artıyor. Fair play çerçevesinde tüm şubelerimizde başarı hedefliyoruz¨ ifadelerini kullandı.

Özaydınlı,G.Saray`ın belediyelerden göreceği katkılar için şunları söyledi:¨Ali Sami Yen stadından çıkıp, olimpiyat stadında oynayacağı maçtan dolayı belediyenin yapacağı katkıları okudum. Gönül ister ki bu sadece G.Saray`la sınırlı kalmasın. Olimpiyat stadyumunda değil, diğer tüm stadyumlarda olsun. Bilhassa Abdi İpekçi`de oynanacak maçlarda belediyemizin ulaşım sorununu çözmesi için katkıda bulunmasını rica ediyorum. Çünkü 2010`da Türkiye dünya şampiyonluğuna ev sahipliği yapacak. Belediyelere bu konuda önemli görevler düşüyor¨ dedi. Özaydınlı ayrıca Türk Basketbol milli takımını canı gönülden kutluyorum. FIBA`da kayıtlı 200 ülke arasından dünya 6. oldular.¨ dedi.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı İcra Kurulu Üyesi Aydın Acun`da törende yaptığı konuşmada şunlaır ifade etti:¨Basketbol milli takımını gönülden kutluyorum. Büyük bir atılım yaptılar. 2010`a kadar geçecek dönemde bu başarı kulüplerinde sorumluluğunu arttırdı. Fenerbahçe Ülker `de bu sorumluluğun bilincinde. Solomon ve Clark`ın imzalarıyla Avrupa liginde büyük başarılara imza atacağız.¨

Sarı - lacivertli takımın yeni transferi Willie Solomon ise, Özellikle Fenerbahçe`ye geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek,¨Fenerbahçe Ülker olarak ilk defa Avrupa liginde hepimize çok büyük sorumluluk düşüyor. Daha fazla çalışmak, takım halinde biraraya gelmek, kenetlenmek ve seyircilere de çok keyifli basketbol maçları seyrettirmek istiyoruz. Benim bugünkü konsantrasyonum tamamen bununla ilgili ¨dedi.

Ira Clark da imza töreninde yaptığı konuşmada Fenerbahçe Ülker`e transfer olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title