Haberler

Terhis olan askerleri ailelerine ücretsiz taşıdılar

Güncelleme:

Terhis olan askerleri ailelerine ücretsiz taşıdılar Meşale ile yolcu edilen askerler, ailelerine kavuşma heyecanı yaşadı Zonguldak'ta bir otobüs firması, terhis olan 34 askere moral olmak amacıyla Ankara'ya ücretsiz taşıdı.

Terhis olan askerleri ailelerine ücretsiz taşıdılar

Meşale ile yolcu edilen askerler, ailelerine kavuşma heyecanı yaşadı

ZONGULDAK - Zonguldak'ta bir otobüs firması, terhis olan 34 askere moral olmak amacıyla Ankara'ya ücretsiz taşıdı. Yola çıkan askerler meşale ile uğurlandı.

Milli Savunma Bakanlığınca yapılan duyuruda yeni tip koronavirüsle mücadelede bir ay ertelenen terhisler bugün gerçekleştirildi. Zonguldak il merkezinde de 34 asker terhis belgesini alarak kışladan ayrıldı. İl Jandarma Komutanlığı ve Beycuma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki toplam 34 asker, Ankara'ya gidebilmek için bilet aradı.

Askerlerin ulaştığı otobüs firmasının sahibi Ömer Özcan, katkıda bulunmak amacıyla 34 askeri Ankara'ya ücretsiz taşıma kararı aldı. Sosyal mesafe kuralları ve maske kullanımının da dikkate alınarak askerler terhis işlemleri sonrası araçlara bindirildi. Araçlar yolculuk öncesi dezenfektan ilaçları ile dezenfekte edildi.

"Çorbada tuzumuz olsun dedik"

Ankara'ya ulaştırılmak üzere yola çıkan askerler meşalelerle uğurlandı. Askerleri ücretsiz taşımanın gururunu duyduğunu ifade eden Ömer Özcan, "Koronavvirüsten dolayı herkes olduğu gibi biz de mağduriyet yaşadık. Otobüs seferlerimiz iptal oldu. Ama tabi ki valilikten izin alan vatandaşlarımızı VİP araçlarımızla iki, üç dört kişi şeklinde taşıdık. Seyahat ettirdik. Kimseyi mağdur etmedik. Şu an araç seferleri 4 Haziran'a kadar durdu. Sayın Cumhurbaşkanımız da 31 Mayıs itibariyle terhislerin olacağını açıkladı. Bu duyguları çok iyi biliyorum. Zaten herkesin morali bozuk. Valilik ve emniyetten izin aldık. Askeriye izin verdi. Askerlerimizi Ankara'ya kadar ulaştıralım dedik. Böyle bir şeye başvurduk. Askerlerimiz bizi aradı, bilet sordu. Herkesin de maddi durumu iyi değil. Biz de taşın altına elimizi koyalım dedik. As-Turizm olarak askerlerimizi Zonguldak'tan Ankara'ya ücretsiz taşıyacağız. 34 askerimizi sosyal mesafe konumunu dikkate alarak üç araç kaldıracağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Zonguldak Ankara Genel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title