Haberler

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda Şubat Ayı İstatistikleri Açıklandı

Güncelleme:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nın 2024 yılı Şubat ayına ait yolcu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini paylaştı. İç hat yolcu trafiği 29 bin 933, havalimanına iniş-kalkış yapan uçak trafiği iç hatlarda 506'ya ulaştı. Taşınan yük trafiği ise 309 ton olarak gerçekleşti.

Şırnak'ta Şerafettin Elçi Havalimanı'nın şubat ayına ait yolcu uçak, yolcu ve yük istatistikleri açıklandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nın 2024 yılı Şubat ayına ait yolcu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini paylaştı.

İstatistiklere göre, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda şubat ayında, iç hat yolcu trafiği 29 bin 933, havalimanına iniş-kalkış yapan uçak trafiği iç hatlarda 506'ya ulaştı.

Taşınan yük trafiği ise, 309 ton olarak gerçekleşti.

Kaynak: AA / Güncel

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı Devlet Hava Meydanları İşletmesi ulaştırma ve altyapı bakanlığı Şerafettin Elçi Havalimanı Şırnak Dhmi Ulaşım Havacılık Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title