Haberler

ŞANLIURFA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 14 Şubat okullar tatil mi?

Güncelleme:

Şanlıurfa'daki okulların tatil olup olmadığına dair merak edilenler haberimizde. Şanlıurfa'da eğitim-öğretim durumu hakkında son bilgileri aktarıyoruz. Okulların tatil olup olmadığına dair resmi açıklamalar ve gelişmeler haberimizde yer alıyor. ŞANLIURFA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 14 Şubat okullar tatil mi?

Şanlıurfa'da etkili olan sağanak nedeniyle il genelinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki bazı illerde şiddetli sağanak uyarısında bulundu. Peki, ŞANLIURFA'DA OKULLAR TATİL Mİ? İşte detaylar!

ŞANLIURFA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

ŞANLIURFA'da etkili olan sağanak nedeniyle il genelinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, aralarında Şanlıurfa'nın da olduğu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki bazı illerde şiddetli sağanak ve beraberinde sel ve su baskını uyarısında bulundu. Sağanağın etkili olduğu Şanlıurfa'da, Valiliğin aldığı kararla, il genelindeki tüm okullar tatil edildi. Valilikten yapılan açıklamada, "Bugün ilimizde görülecek aşırı yağış nedeniyle il genelindeki özel ve diğer eğitim kurumları da dahil olmak üzere ilk, orta ve lise dereceli bütün okullarımızda eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir" denildi.

ŞANLIURFA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Şanlıurfa Tatil Gündem Gündem Eğitim Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title