Haberler

Öğrenci kenti Eskişehir'de üniversitelilere büyük destek

Güncelleme:

Öğrenci kenti Eskişehir'de üniversitelilere büyük destekESKİŞEHİR Tepebaşı Belediyesi'nin üniversite öğrencileri için hazırladığı ücretsiz yemek hizmeti büyük ilgi görürken, konu hakkında konuşan Başkan Ataç, "Bu hizmet ile öğrencilerimizi biraz olsun rahatlatmayı, anne ve babalarının...

Öğrenci kenti Eskişehir'de üniversitelilere büyük destek

ESKİŞEHİR Tepebaşı Belediyesi'nin üniversite öğrencileri için hazırladığı ücretsiz yemek hizmeti büyük ilgi görürken, konu hakkında konuşan Başkan Ataç, "Bu hizmet ile öğrencilerimizi biraz olsun rahatlatmayı, anne ve babalarının da omuzlarındaki yükü paylaşmayı amaçladık" dedi.

Tepebaşı Belediyesi, kentteki üniversite öğrencileri için gerçekleştirdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Sabah saatlerinde öğrenciler için 19 Mayıs Gençlik Merkezi'nde çorba ve ekmek ikramı devam ederken, 2 Eylül Gençlik Merkezi'nde ve Zişan Kızılcıklı Belde Evi'nde öğrencilere akşam yemeği de ücretsiz olarak sunulmaya başlandı. Nihal- İsmail Akçura Aşevi'nde uzman belediye personeli tarafından titizlik ile pişirilen yemekler, öğrencilere akşam 18.00-20.00 saatleri arasında ikram ediliyor. Üniversite öğrencileri, öğrenci belgesi ve HES kodu ibraz ederek her iki noktada hizmete sunulan yemek ikramından faydalanabiliyor.

Öğrenciler çok memnun

Ücretsiz akşam yemeği hizmetinden dolayı çok memnun olduklarını dile getiren üniversiteliler, "Belediyenin böyle bir zamanda bu imkanı sunmasından memnuniyet duyuyoruz. Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç'ın, her zaman öğrencilerin yanında olduğunu biliyoruz, teşekkür ediyoruz. Haftaya final sınavlarımız var ve yoğun şekilde ders çalışıyoruz. Bu süreçte, üstelik yemek ücretleri de bu kadar artmışken bu hizmetten dolayı çok memnunuz" dedi.

"Gençlerimizin daima yanındayız"

Öğrenciler için sunulan akşam yemeği hizmeti hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, "Öğrenci kenti olarak bilinen bir yer olan Eskişehir'imize, üniversite öğrencilerimiz çok büyük bir değer katıyor. Öte yandan her geçen gün kötüye giden ekonomik durum, giderek zorlaşan geçim şartları, harçlıkları ile hayatını idame ettiren öğrencilerimizi de derinden etkiliyor. Çok iyi biliyoruz ki barınma, beslenme, öğrenim giderleri, sosyal yaşam gibi giderler ile boğuşan gençlerimiz, harçlıkları ile günlerini geçirmekte zorluk çekiyor. Ailelerin, Eskişehir'de öğrenim gören çocukları için maddi destek sağlaması, giderek daha çok güç bir hal alıyor. Biz de Tepebaşı Belediyesi olarak gençlerimize verdiğimiz önem doğrultusunda önemli bir desteği hayata geçirme kararı aldık. Ekiplerimizin Nihal-İsmail Akçura Aşevimizde titizlikle pişirdiği yemekleri, iki farklı noktada ücretsiz olarak üniversite öğrencilerimize sunuyoruz. Bu hizmet ile öğrencilerimizi biraz olsun rahatlatmayı, anne ve babalarının da omuzlarındaki yükü paylaşmayı amaçladık. Tepebaşı Belediyesi, gençlerimizin daima yanlarında olacak. Şimdiden tüm öğrencilerimize afiyet olsun" sözlerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İsmail Akçura Eskişehir Tepebaşı Genel Yerel Haberler

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Bakmadan Geçme

7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Dilan Polat davası hakimi çekildi mi, neden çekildi? Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda ne oldu, kaç yaralı var? SON DURUM! Konser salonu nerede? Hollanda Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Hollanda Kanada hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe reklam yüzü kim? Ana de Armas kimdir? #129300 Aşkı Memnu ne zaman çekildi, sonu nasıl bitiyor? 2024 Aşkı Memnu hangi günler var? DMCA nedir? DMCA ne demek, açılımı ne? Dijital Binyıl Telif Hakkı Yasası hakkında bilgiler Hollanda Kanada maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Hollanda Kanada maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Zaha gidiyor mu? Zaha ayrılacak mı?
Irkçılığa maruz kalan İlkay Gündoğan'dan tartışma yaratacak sözler: Ben de Alman'ım

Irkçılığa maruz kalan İlkay Gündoğan'dan tartışma yaratacak sözler: Ben de Alman'ım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title