Haberler

MasterChef kim elendi, gitti 3 ARALIK 2023? MasterChef All Star'a kim veda etti?

Güncelleme:

MasterChef All Star'ın heyecan dolu eleme finalinde, dün gece sorulan "Kim elendi?" sorusunun yanıtı bulundu. 3 Aralık tarihli 168. bölümde ekranlara gelen yarışmada, yarışmacılar büyük finale kalabilmek ve sezonun şampiyonu olabilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Peki, MasterChef kim elendi, gitti 3 ARALIK 2023? MasterChef All Star'a kim veda etti? İşte detaylar…

İlk turda, ayva ve pembe tane biber kullanarak yaratıcı yemekler yapmaya çalışan MasterChef yarışmacıları, rekabet dolu anlar yaşadı. Bu hafta eleme adayı olan Esra, Dilara, Tolga ve Eren ikili turda yarışmada kalmak için mücadele ettiler. Yaratıcı yemek turu etabının sonunda en lezzetli ve güzel yaratıcı tabakları hazırlayan isimler sırasıyla Esra (20 puan), Tolga (19 puan), Dilara ve Eren (18 puan) oldu. Peki, MasterChef kim elendi, gitti 3 ARALIK 2023? MasterChef All Star'a kim veda etti? İşte detaylar…

MASTERCHEF KİM ELENDİ, GİTTİ 3 ARALIK 2023?

MasterChef All Star'da puanlama sistemine geçilen bu haftada potaya giren isimler Eren, Esra, Tolga ve Dilara oldu. Şefler, ilk turda potaya giren 4 yarışmacıdan ayva ve pembe tane biber ile yaratıcı tabaklar hazırlamalarını istedi. Yaratıcılık turunda şefler, yarışmacılara 45 dakika süre verdi. Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in belirlediği süre içinde, yarışmacılar oldukça çeşitli yemekler ortaya koydular. Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucunda, Esra 20 puan, Tolga 19 puan, Dilara ve Eren ise 18 puan aldı.

MasterChef kim elendi, gitti 3 ARALIK 2023? MasterChef All Star'a kim veda etti?

MASTERCHEF ALL STAR'A KİM VEDA ETTİ?

İkinci etapta, 4 yarışmacı bu sefer Somer Şef'in gözetiminde uskumru dolması yapmak üzere önlük giydi. Somer Şef, yemeğin inceliklerini anlatarak kılçık çıkarma tekniğini yarışmacılara gösterdi. Şefler, bu turda da yarışmacılara 45 dakika süre tanıdı. Heyecanlı ve gergin geçen turun sonunda süre dolunca, yarışmacılar tabaklarını şeflere sundu. Tadım yapan şefler, puanlarını verdi. Esra ve Dilara 38 puana ulaşırken, Eren 39 puan aldı ve Tolga 36 puanda kaldı. Bu sonuçla MasterChef All Star'dan elenen yarışmacı, Tolga oldu.

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

MasterChef Aralık Star Televizyon Gündem Magazin Yaşam Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title