Haberler

Kocaeli Basınında Bugün...

Kocaeli'de yayınlanan yerel gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Kocaeli'de yayınlanan yerel gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

BARIŞ: ''Sözleşmeyi Yerel-Sen tıkıyor''

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Taştekin, Bekirpaşa Belediyesi toplu iş sözleşmesinin tıkanma nedeni olarak Yerel- Sen'i gösterdi.

KOCAELİ: ''Uyuşturucu sanıkları hiçbir yere sığmadı''

Polisin, uyuşturucu operasyonunda gözaltına aldığı 62 kişiden 60'ı dün sabah İstanbul Beşiktaş Adliyesi'ne sevk edildi. 5 otobüs dolusu sanık için 50 polis görev yaptı. Savcı sanıklardan 56'sının tutuklanmasını istedi.

BİZİM KOCAELİ: ''Prim borçlarına bir aylık ek süre''

SSK ve Bağ-Kur prim borçlarının yeniden yapılandırılması için bugün dolacak olan başvuru süresi 30 Haziran tarihine ertelendi.

KOCAELİ DEMOKRAT: ''Seviye tespit sınav sonuçları açıklandı''

Kocaeli genelinde 193 bin öğrencinin katıldığı 2005-2006 öğretim yılı 2. dönem 1. başarı değerlendirme sınav sonuçları açıklandı. İlköğretim okulları arasında en başarılı okullar arasında Özel Atafen, Piri Reis, Değirmendere Uğur Mumcu, liselerde ise Körfez Fen Lisesi, Merkez Bankası Derince Anadolu lisesi bulunuyor.

ÖZGÜR KOCAELİ: ''Derince susuz''

Kocaeli'nin Derince ilçesinin büyük bölümü bugün 08.00-18.00 arasında 10 saat süreyle su alamayacak. İSU yetkilileri, şebeke yenileme çalışması nedeniyle Çınarlı, Sırrıpaşa, Çenedağ, Deniz, Dumlupınar ve Yavuz Sultan mahallelerinin etkileneceğini açıkladı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title