Haberler

Kağan Tangör kimdir? Memleket Partisi İstanbul Pendik Belediye Başkan Adayı Kağan Tangör kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Memleket Partisi İstanbul Pendik Belediye Başkan Adayı Kağan Tangör kaç yaşında, nereli? Memleket Partisi'nin İstanbul Pendik Belediye Başkan adayı Kağan Tangör hakkında merak edilenler. Kağan Tangör'ün yaşı, nereli olduğu ve kim olduğu hakkında bilgiler.

Siyasi arenada heyecan her geçen gün daha da artıyor. 31 Mart yerel seçimi için nefesler tutuldu. Bu süreçte en merak edilen konulardan biri de partilerin il ve ilçeler için belirlediği adaylar. Vatandaşlar, seçime giderken kendileri için en doğru kararı vermek üzere adayları araştırmaya devam ediyor. Memleket Partisi İstanbul Pendik Belediye Başkan adayı ise Kağan Tangör. Kağan Tangör kimdir? Kağan Tangör nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar…

KAĞAN TANGÖR KİMDİR?

Tangör, aslen 1988 yılında Balıkesir'de doğmuş olup uzun yıllardır Pendik'te yaşamaktadır. Halen Yenişehir Mahallesi'nde ikamet etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İstanbul Pendik Gündem Yaşam Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title