Haberler

İstanbul'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? 20 Mart İstanbul'da nerede deprem oldu?

Güncelleme:

İstanbul'da son dakika deprem mi oldu ve kaç şiddetinde olduğu araştırılıyor. Kandilli Rasathanesine göre, İstanbul'da kaç şiddetinde deprem oldu ve nerede meydana geldiği açıklandı. Son Dakika İstanbul'da deprem kaç şiddetinde olduğu araştırılıyor. Peki, İstanbul'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? 20 Mart İstanbul'da nerede deprem oldu?

İstanbul'da deprem mi oldu ve İstanbul'da kaç şiddetinde deprem oldu merak ediliyor. Son Dakika İstanbul'da meydana deprem kaç şiddetinde olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. AFAD deprem verilerine göre Muğla açıklarında kaç şiddetinde deprem oldu gündeme geliyor. İstanbul'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? 20 Mart İstanbul'da nerede deprem oldu? Detaylar haberimizdedir…

İSTANBUL'DA DEPREM Mİ OLDU?

Marmara Denizi açıklarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 09.21'de kaydedilen, Yalova ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerde de hissedilen sarsıntının derinliği AFAD tarafından 9.71 kilometre olarak ölçüldü. Depremle ilgili olumsuz bir durum bildirilmedi.

İstanbul'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? 20 Mart İstanbul'da nerede deprem oldu?

İSTANBUL'DA KAÇ ŞİDDETİNDE DEPREM OLDU?

Merkez üssü Marmara Denizi açıkları olan Yalova ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerde de hissedilen 3.5 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Afad'ın aktardığı verilere göre saat 09.21'de gerçekleşen sarsıntının derinliği 9.71 kilometre olarak duyuruldu.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

İstanbul Kandilli Deprem Gündem Gündem Yaşam Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title