Haberler

Haydar Akar kimdir? Haydar Akar kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Mecliste 2023 yılı plan bütçe komisyonu görüşmeleri devam ederken yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli milletvekili Haydar Akar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Haydar Akar kimdir? İşte Haydar Akan hakkında tüm merak edilenler...

2023 yılı plan bütçe komisyonu görüşmeleri devam ederken yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar kim? Haydar Akar kaç yaşında, nereli? Haydar Akar evli mi? Sorularının cevabı Vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar kim? Haydar Akar kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde...

HAYDAR AKAR KİMİR?

Haydar Akar, 21 Aralık 1963'te İzmit'te doğdu. Babasının adı Celal, annesinin adı Emine'dir. Sistem analisti olan Akar, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünü bitirdi. Türk Pirelli Lastikleri AŞ'de görev başladı ve 23 yıl burada görev yaptı. Bilgisayar Sistemleri Yöneticiliği görevini yürüttü. 24, 25 ve 26 dönem Kocaeli Milletvekili. TBMM Kit komisyonu üyesi ve Parti Komisyon Grup Başkanı, AGİTPA Komisyonu üyesi İyi düzeyde İngilizce bilen Akar evli ve 2 çocuk babasıdır.

Son genel seçimlerde 27. Dönem CHP Kocaeli milletvekilliğine seçilen Akar, 18 Haziran'da CHP Meclis Grubu'nda yapılan seçimde CHP Meclis Başkanvekili seçildi. İyi düzeyde İngilizce bilen Akar, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haydar Akar Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title