Haberler

Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözleri yeniden gündem oldu

Güncelleme:

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Rizespor maçının ardından sahaya girerek Hakem Halil Umut Meler'e yumruk atarken, yaşanan skandalın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yaptığı bir konuşma yeniden gündem oldu. Fenerbahçe kongresinde kürsüye çıkan Koç, "Bir gün bizden biri federasyona gidip birini tokatladı diye bir haber çıkarsa hiç şaşırmayın. Ciddi söylüyorum, iş o noktaya geliyor" ifadelerini kullanmıştı.

Süper Lig'de 1-1 biten Çaykur Rize spor maçı sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, sahaya girerek Hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yaşanan skandalın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kongrede yaptığı bir konuşma ise yeniden gündem oldu. Başkan Koç kürsüde yaptığı konuşmada "Bir gün bizden biri federasyona gidip birini tokatladı diye bir haber çıkarsa hiç şaşırmayın. Ciddi söylüyorum, iş o noktaya geliyor" demişti.

Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözleri yeniden gündem oldu

İKİ TAKIM DA MAÇI 10 KİŞİ TAMAMLADI

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor'u konuk etti. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere biterken iki takım da maçı 10 kişi tamamladı.

Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözleri yeniden gündem oldu

ÖNCE YUMRUK SONRA TEKMELER SAVURDU

Mücadelenin bitiş düdüğü ile birlikte sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yumruk darbesiyle birlikte Meler yere yığılırken Başkan Koca, tekme atarak Meler'e saldırmaya devam etti.

Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözleri yeniden gündem oldu

GÖZÜ MORARDI, ELMACIK KEMİĞİNDE ÇATLAK TESPİT EDİLDİ

Saldırı anları kameralara yansırken, Meler'in sol gözünün morardığı görüldü. Meler'in elmacık kemiğinde çatlak tespit edildi.

Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözleri yeniden gündem oldu

YUMRUK SKANDALI SONRASI ALİ KOÇ'UN SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

Yaşanan skandalın ardından tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak ertelenirken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kongrede yaptığı bir konuşma yeniden gündem oldu. Başkan Koç kürsüde yaptığı konuşmada "İsmail Kartal'ı PFDK'ye kim sevk etti! Danışman mı sevk etti! Resmi Hukuk Müşaviri mi sevk etti! Kim sevk etti kardeşim! Cevabını vermek zorundasınız! İsmail Kartal'ın sözleri, sevk edilecek sözler değil. Kime ne mesaj veriyorsunuz! En son bizden biri 'TFF'ye gitti, tokatladı çıktı' diye haber çıkarsa şaşırmayın. Ciddi söylüyorum, iş o noktaya geliyor" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Hukuk

Halil Umut Meler Faruk Koca Fenerbahçe Ankaragücü Rizespor Ali Koç Hukuk Spor Haberler

500

Yorumlar (36)

İbrahim Demirel:

Fenerbahceliyim, Sırf şu adam gitsin diye Fenerbahcenin başarısız olmasını istiyorum. Kazandıkları her maçtan sonra sessizliğe bürünen, kaybettiğinde ise hemen hakemleri suçlayan birisi kendisi. Fenerbahce neredeyse 10 senedir şampiyon olamıyor bir gün çıkıp da biz hatalıyız diyemiyor. Her başarısız sezon sonunda hakemlere yükleniyor. Yine diyorum bunun gibi adamlar kendilerini Türkiyenin üzerinde görüyor. Bunlara dur diyemiyor devletimiz. Tabi memleketin en zenginleri sonuçta.

216
305
yanıtYanıtla
Mustafa Sağlam:

Ne yani bu olayın sorumlusu ali koç mu?

yanıt121
yanıt31
Koray Aybaş:

Türk futbolunu bu hale getiren kulüp başkanları öyle mi? Adalet ve liyakatli bir lig yönetemeyen, bunlara peşkeş çeken, her yaptıkları hataları görmezden gelen TFF ve MHK nin eseridir. Ayrıca derhal ye kürküm ye sahnesinden istifa etmeleridir.

yanıt117
yanıt21
Koray Aybaş:

bu olayın sorumlusu başkan öyle mi? Türk futbolunu bu hale getiren, kangrene çeviren, her yaptıkları hata da olsun sen devam et deyip ödüllendiren MHK VE TFF nin eseridir..... derhal o ye kürküm ye koltuklarından kalkıp istifa etmelilerdir. bu ülkede Fenerbahçe'ye karşı işlemeyen adalet sistemini getirip, o zamanlar biz yoktuk diyebilecek kadar aciz insanları bir Fenerbahçeli olarak haklı görmende senin acizliğin!!!

yanıt100
yanıt35
İbrahim Demirel:

Evet bu olayın sorumlu başkan ve diğer başkanlar dır. Bizim yöneticilerimiz, ortada bir başarı olduğunda, en ön safta yer alırlar. Lakin bir başarısızlık olduğunda arkaya saklanır, hakemleri hedef gösterirler. Fenerbahce şu anda iyi gidiyor ve başkan suskun. Ama bu senede Şampiyon olamayacaklar ve yine başkan çıkıp hakemleri hedef gösterecek. Kimse benim yoğurdum ekşi demiyor.

yanıt32
yanıt51
Selim Güler:

Helal sana bir besiktasli olarak tebrik ediyorum.Besiktasin basinda böyle baskan olmus olsaydi aynisini bende yazardim

yanıt3
yanıt3
Server Emir:

Ali Başkan ben söylemiştim demeyi çok sever. Müthiş bir öngörüsü vardır helal olsun başkan kokuşmuş hakem camiasını sen temizleyeceksin

104
119
yanıtYanıtla
Vedat Arman:

Vallah yılanın başı budur

112
100
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

sen yılansın zaten

yanıt43
yanıt46
MHSN SRC :

Aynen

yanıt4
yanıt4
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title