Haberler

Son dönemde isminden sıkça söz ettiren ve diş tedavileri konusunda fark yaratan bir klinik

ilandır
Güncelleme:

Ekiz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, standart klinik ve hastane yapısından uzak brütalizm tarzında mimari tasarımı ve gelişmiş teknolojik altyapısıyla birlikte en kaliteli tedavi seçeneklerini ve en doğru teşhis yöntemlerini hastalarına sunmaktadır.

Uzman, dinamik ve donanımlı doktor kadrosuyla Vadistanbul bölgesinde hayata geçen kliniğimiz uluslararası standartlarda hizmet vermektedir. %100 hasta memnuniyeti odaklı,mesleki etik anlayışından ödün vermeden sadece bilime odaklı ; modern diş hekimliği bilgi, tedavi ve yöntemlerini kullanarak kişiye özel sağlık hizmeti veren kliniğimiz sadece Türkiye'de değil dünya çapında adını duyurmayı başarmıştır.

Kliniğin tasarımında kullanılan brüt beton, alaçatı taşı ve botanik detayları ile Türkiye'de ilk kez "organik klinik" konsepti oluşturulmuştur.

5 doktor kadrosu, 3 klinik odası , 1 cerrahi operasyon odası, 1 panoramik x-ray ve dinlenme alanlarıyla 2020 yılında faaliyete geçen Ekiz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği vizyoner yapısı ve merkezi konumuyla Vadistanbul'a komşu Vadikoru Istanbul'da hayata geçirilmiştir.

Dr.Ömer Ekiz çoğunlukla implantoloji,çene cerrahisi,estetik ve kozmetik diş hekimliği,ortodonti alanlarında hastaların kendilerine başvurduklarından bahseden Diş Hekimi Ömer Ekiz multidisipliner yaklaşımla hastaların tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşıladıklarından söz etti.

Dr.Ömer Ekiz Kimdir?

Son dönemde isminden sıkça söz ettiren bir diş kliniği ile başarılı ve estetik diş tedavileri

İstanbul'da doğan Ömer Ekiz, Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden Onur Derecesi ile mezun olmuştur.

Lisans eğitiminden sonra bilimsel ve klinik çalışmalarına devam etmiş ve aynı zamanda Yeditepe Üniversitesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı'nda doktora/uzmanlık eğitimine başlamıştır.

İleri İmplantoloji Cerrahisi, Sert ve Yumuşak Doku Cerrahisi, 20 Yaş Cerrahisi, Estetik ve Kozmetik Diş Hekimliği ve Pembe Estetik üzerine odaklanmıştır.

Yurt dışında ve yurt içinde birçok eğitim ve konferansa katılan Ömer Ekiz, The American Academy of Implant Dentistry (AAID) , Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Derneği (AÇBİD),Türk Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Derneği (TAOMS) Estetik Diş Hekimleri Akademisi Derneği (EDAD), ve 1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği üyesidir.

Haberler

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
title